19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ERGÜR’DEN KONFERANS’TA TÜP BEBEK HEDİYESİ

Çayırova 03.02.2016 - 15:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ERGÜR’DEN KONFERANS’TA TÜP BEBEK HEDİYESİ

Prof. Dr. Rüştü Ergür Çayırova’ya geliyor. Çayırova Belediyesi Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında programlarına devam ediyor.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Rüştü Ergür Çayırova Belediyesi Kültür Merkezi’ne geliyor. Tüp bebek, polikistik over sendromu, foliküler gelişim ve fizyolojisi, over rezervi, infertilite, endoskopi (laparoskopi ve histeroskopi) ve üreme cerrahisi’nde uzman olan Ergür, 10 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’te Çayırova Belediyesi Kültür Merkezi’nde Çayırova halkı ile bir araya gelerek “Tüp Bebek Tedavisindeki Yenilikleri” anlatacak.     TÜP BEBEK TEDAVİSİ HEDİYE EDİLECEK 10 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’te Çayırova Belediyesi Kültür Merkezi’nde Çayırova vatandaşları ile bir araya gelecek olan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Rüştü Ergür, hem “Tüp Bebek Tedavisindeki Yenilikleri” hem de program sonrası konferansa gelen Çayırova halkından bir kişiye Tüp Bebek Tedavisi hediye edecek. Kura ile belirlenecek olan bir kişiye Tüp Bebek Tedavisi hediye edilecek olup katılım ücretsizdir. 
Prof. Dr. Rüştü Ergür Çayırova’ya geliyor. Çayırova Belediyesi Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında programlarına devam ediyor.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Rüştü Ergür Çayırova Belediyesi Kültür Merkezi’ne geliyor. Tüp bebek, polikistik over sendromu, foliküler gelişim ve fizyolojisi, over rezervi, infertilite, endoskopi (laparoskopi ve histeroskopi) ve üreme cerrahisi’nde uzman olan Ergür, 10 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’te Çayırova Belediyesi Kültür Merkezi’nde Çayırova halkı ile bir araya gelerek “Tüp Bebek Tedavisindeki Yenilikleri” anlatacak.  

 

TÜP BEBEK TEDAVİSİ HEDİYE EDİLECEK

10 Şubat Çarşamba günü saat 13.00’te Çayırova Belediyesi Kültür Merkezi’nde Çayırova vatandaşları ile bir araya gelecek olan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Rüştü Ergür, hem “Tüp Bebek Tedavisindeki Yenilikleri” hem de program sonrası konferansa gelen Çayırova halkından bir kişiye Tüp Bebek Tedavisi hediye edecek. Kura ile belirlenecek olan bir kişiye Tüp Bebek Tedavisi hediye edilecek olup katılım ücretsizdir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.