19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Erhan Yeşil Aileden koptu

Darıca 03.07.2017 - 17:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Erhan Yeşil Aileden koptu

Bölgemizde birlik ve beraberlik ilişkileri açısından “Darıca Ailesi” olarak adlandırılan ilçe protokolünde Garnizon Komutanı Binbaşı Erhan Yeşil’in yeni görev yeri Ağrı oldu. Yeşil yarın Ağrı’da ki yeni görevine başlamak üzere bu kente gidecek. YARBAY OLDU Binbaşı Erhan Yeşil Darıca Garnizon Komutanı olarak 5 yıldır bu ilçede görev yapıyordu. Ağustos ayında Yarbaylık rütbesine terfi edecek olan Yeşil Ağrı İl Merkezi’nde  Disiplin Komutanlığında adliye konularında görev yapacak. Yarbay rütbesinde bir askeri personelin Darıca Garnizon Komutanlığında bulunmasının uygun olmayacağını düşüne tayin dairesi böyle bir karar aldığı öğrenildi.  Yeşil’in bugün Ağrı’daki görevine başlamak üzere bu kente yola çıkarken ailesini götürmeyeceği ve Darıca’da bırakacağı izin dönemlerinde kendisinin de Darıca’ya geleceği öğrenildi. DARICA’YA KIBRISLI KOMUTAN Binbaşı Erhan Yeşil’den boşalan Darıca Garnizon komutanlığına şu anda Kıbrısta görev yapan yüzbaşı rütbesindeki bir askeri personelin atandığı da gelen haberler arasında.  Yeşil atanmasına ilişkin yaptığı kısa değerlendirmede, “Bize emanet edilen Mehmetçiği, aracı, gereci, alanı, silahı en güzel şekilde koruduk, kolladık. Şimdi bu görevimizi Ağrı’da yapacağız. Devletimizin bize emanet ettiği tüm unsurları görev sürecimiz boyunca koruyup görev süresi sonunda da alnımızın akıyla devir teslim etmek nasip olur inşallah. Gösterdikleri sıcaklık ve aile ortamı için tüm Darıca’ya, Darıcalılara teşekkür ederim.” dedi. PLAKETLE UĞURLADILAR Ağrı’ya tayin olan Darıca Garnizon Komutanı Binbaşı Erhan Yeşil için Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Darıca Şubesi bir uğurlama töreni ve ilçeye olan katkılarından dolayı plaket sunumu gerçekleştirdi. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Darıca Şube Başkanı Günaydın Alpay, “Erhan Yeşil komutanımız Darıca’ya değerler katan isimler arasında yerini almıştır. Kendisinin Darıca’ya ve Türk Silahlı Kuvvetlerine olan katkısı tartışılmazdır. Kendisine Ağrı’da ki yeni görev yerinde başarılar dileriz.”dedi. Haber: Adnan Ayvaz    

Bölgemizde birlik ve beraberlik ilişkileri açısından “Darıca Ailesi” olarak adlandırılan ilçe protokolünde Garnizon Komutanı Binbaşı Erhan Yeşil’in yeni görev yeri Ağrı oldu. Yeşil yarın Ağrı’da ki yeni görevine başlamak üzere bu kente gidecek.

YARBAY OLDU

Binbaşı Erhan Yeşil Darıca Garnizon Komutanı olarak 5 yıldır bu ilçede görev yapıyordu. Ağustos ayında Yarbaylık rütbesine terfi edecek olan Yeşil Ağrı İl Merkezi’nde  Disiplin Komutanlığında adliye konularında görev yapacak. Yarbay rütbesinde bir askeri personelin Darıca Garnizon Komutanlığında bulunmasının uygun olmayacağını düşüne tayin dairesi böyle bir karar aldığı öğrenildi.  Yeşil’in bugün Ağrı’daki görevine başlamak üzere bu kente yola çıkarken ailesini götürmeyeceği ve Darıca’da bırakacağı izin dönemlerinde kendisinin de Darıca’ya geleceği öğrenildi.

DARICA’YA KIBRISLI KOMUTAN

Binbaşı Erhan Yeşil’den boşalan Darıca Garnizon komutanlığına şu anda Kıbrısta görev yapan yüzbaşı rütbesindeki bir askeri personelin atandığı da gelen haberler arasında.  Yeşil atanmasına ilişkin yaptığı kısa değerlendirmede, “Bize emanet edilen Mehmetçiği, aracı, gereci, alanı, silahı en güzel şekilde koruduk, kolladık. Şimdi bu görevimizi Ağrı’da yapacağız. Devletimizin bize emanet ettiği tüm unsurları görev sürecimiz boyunca koruyup görev süresi sonunda da alnımızın akıyla devir teslim etmek nasip olur inşallah. Gösterdikleri sıcaklık ve aile ortamı için tüm Darıca’ya, Darıcalılara teşekkür ederim.” dedi.

PLAKETLE UĞURLADILAR

Ağrı’ya tayin olan Darıca Garnizon Komutanı Binbaşı Erhan Yeşil için Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Darıca Şubesi bir uğurlama töreni ve ilçeye olan katkılarından dolayı plaket sunumu gerçekleştirdi. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Darıca Şube Başkanı Günaydın Alpay, “Erhan Yeşil komutanımız Darıca’ya değerler katan isimler arasında yerini almıştır. Kendisinin Darıca’ya ve Türk Silahlı Kuvvetlerine olan katkısı tartışılmazdır. Kendisine Ağrı’da ki yeni görev yerinde başarılar dileriz.”dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.