19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Erhanlı Erzurumspor şampiyon!

Spor 25.05.2017 - 17:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Erhanlı Erzurumspor şampiyon!

ESKİ DARICALI ERHAN ÇELENK FİNALDE YILDIZLAŞTI, DADAŞLAR PTT 1.LİG’E ÇIKTI

2.Lig Play-Off final maçında Gümüşhanespor’u 1-0 deviren BB Erzurumspor, TFF 1.Lig’e çıkarken, mavi beyazlılara şampiyonluğu getiren tek golü eski bir Darıca Gençlerbirliği futbolcusu olan Erhan Çelenk kaydetti. İki sezon önce Darıca Gençlerbirliği forması giyen Erhan Çelenk, BB Erzurumspor formasıyla üst üste 2’nci kez şampiyonluk sevinci yaşadı. Sarı yeşilli temsilcimizden ayrıldıktan sonra 3.Lig ekibi BB Erzurumspor’a transfer olan ve ilk sezonunda 2.Lig’e çıkmanın sevincini yaşayan yıldız oyuncu, bu kez de TFF 1.Lig sevinci yaşadı. Bu sezon normal sezonu 3’ncü sırada bitirerek Play-Off’a kalan takımıyla final maçına çıkan deneyimli oyuncu, finalde takımına şampiyonluk kazandırdı. Gümüşhanespor ile oynanan final maçının 66.dakikasında harika bir gol atan Erhan Çelenk, Dadaşlar’ın TFF 1.Lig’e çıkmasında başrol oynadı. DARICA’DA ERZURUM COŞKUSU Erzurum nüfusunun yoğun olduğu Gebze ve Darıca’da, BB Erzurumspor’un şampiyonluğu büyük bir coşkuyla kutlandı. Özellikle Darıca’da yaşayan Dadaşlar’ın coşkusu tavan yaparken, şampiyonluk gecenin ilerleyen saatlerine kadar kutlandı. 14 yıl sonra TFF 1.Lig’e dönen BB Erzurumspor’un en kısa sürede Süper Lig’e de çıkacağına inandıklarını belirten Erzurumlular, ‘’Bekle bizi Süper Lig’’ şeklinde yorumlarda bulundular. BAŞKAN SEKMEN GÖNÜLLERDE TAHT KURDU Bir dönem İstanbul’da Kartal ve Pendik’te belediye başkanlığı yapan, spora verdiği değerle taraflı tarafsız bir çok kesimden taktir toplayan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, memleketinin takımında da fark yarattı. BB Erzurumspor için müthiş bir mücadele veren Başkan Sekmen, maddi ve manevi desteğiyle Dadaşlar’ı üst üste iki kez şampiyon yaparak Erzurumlular’ın gönlünde taht kurdu.
ESKİ DARICALI ERHAN ÇELENK FİNALDE YILDIZLAŞTI, DADAŞLAR PTT 1.LİG’E ÇIKTI

2.Lig Play-Off final maçında Gümüşhanespor’u 1-0 deviren BB Erzurumspor, TFF 1.Lig’e çıkarken, mavi beyazlılara şampiyonluğu getiren tek golü eski bir Darıca Gençlerbirliği futbolcusu olan Erhan Çelenk kaydetti.

İki sezon önce Darıca Gençlerbirliği forması giyen Erhan Çelenk, BB Erzurumspor formasıyla üst üste 2’nci kez şampiyonluk sevinci yaşadı. Sarı yeşilli temsilcimizden ayrıldıktan sonra 3.Lig ekibi BB Erzurumspor’a transfer olan ve ilk sezonunda 2.Lig’e çıkmanın sevincini yaşayan yıldız oyuncu, bu kez de TFF 1.Lig sevinci yaşadı. Bu sezon normal sezonu 3’ncü sırada bitirerek Play-Off’a kalan takımıyla final maçına çıkan deneyimli oyuncu, finalde takımına şampiyonluk kazandırdı. Gümüşhanespor ile oynanan final maçının 66.dakikasında harika bir gol atan Erhan Çelenk, Dadaşlar’ın TFF 1.Lig’e çıkmasında başrol oynadı.

DARICA’DA ERZURUM COŞKUSU

Erzurum nüfusunun yoğun olduğu Gebze ve Darıca’da, BB Erzurumspor’un şampiyonluğu büyük bir coşkuyla kutlandı. Özellikle Darıca’da yaşayan Dadaşlar’ın coşkusu tavan yaparken, şampiyonluk gecenin ilerleyen saatlerine kadar kutlandı. 14 yıl sonra TFF 1.Lig’e dönen BB Erzurumspor’un en kısa sürede Süper Lig’e de çıkacağına inandıklarını belirten Erzurumlular, ‘’Bekle bizi Süper Lig’’ şeklinde yorumlarda bulundular.

BAŞKAN SEKMEN GÖNÜLLERDE TAHT KURDU

Bir dönem İstanbul’da Kartal ve Pendik’te belediye başkanlığı yapan, spora verdiği değerle taraflı tarafsız bir çok kesimden taktir toplayan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, memleketinin takımında da fark yarattı. BB Erzurumspor için müthiş bir mücadele veren Başkan Sekmen, maddi ve manevi desteğiyle Dadaşlar’ı üst üste iki kez şampiyon yaparak Erzurumlular’ın gönlünde taht kurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.