Erken Teşhiste Taranmayan Kalmasın

Kocaeli 09.04.2019 - 10:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Erken Teşhiste Taranmayan Kalmasın

Büyükşehir tarafından “Erken Teşhiste Taranmayan Kalmasın” sloganıyla 1-7 Nisan Kanser haftası nedeniyle 450 kişiye kanser taraması yapıldı.

Kanser dünya genelinde giderek önemli bir sağlık problemi olarak öne çıkıyor. İnsanların sağlıklarını koruyabilmesi ve kansere karşı erken teşhis için tarama programları yapılıyor. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı “Erken Teşhiste Taranmayan Kalmasın” sloganıyla 1-7 Nisan Kanser haftası nedeniyle ilçe ilçe gezerek vatandaşa kanser taraması yaptı. 450 KİŞİYE KANSER TARAMASI YAPILDI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 1-7 Nisan Kanser Haftası nedeniyle farkındalık oluşturmak üzere kent genelinde birçok etkinlik gerçekleştirdi. Erken teşhisin önemine vurgu yapılan etkinlikte gezici kanser tarama aracıyla 30-65 yaş arası bayanlara rahim ağzı kanseri ve 50-70 yaş arası erkeklere kolon kanseri farkındalığı yaratmak için bilgilendirmeler yapıldı. 1 hafta boyunca Kanser Tarama ekibi tarafından 450 vatandaşa Gaitada Gizli Kan Testi taraması yapıldı. KEMİK ÖLÇÜMÜ VE SOLUNUM FONKSİYON TESTİ Gezici Kanser Tarama Aracı 7 Nisan Pazar günü Lale Festivali için Seka Park alanında konuşlandı. Kanser tarama ekibi tarafından vatandaşa Gaitada Gizli Kan Testi taraması yapıldı. Seka Park alanında yapılan etkinlikte kemik ölçümü taraması, solunum fonksiyon testi de yapıldı.
Büyükşehir tarafından “Erken Teşhiste Taranmayan Kalmasın” sloganıyla 1-7 Nisan Kanser haftası nedeniyle 450 kişiye kanser taraması yapıldı.

Kanser dünya genelinde giderek önemli bir sağlık problemi olarak öne çıkıyor. İnsanların sağlıklarını koruyabilmesi ve kansere karşı erken teşhis için tarama programları yapılıyor. Bu kapsamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı “Erken Teşhiste Taranmayan Kalmasın” sloganıyla 1-7 Nisan Kanser haftası nedeniyle ilçe ilçe gezerek vatandaşa kanser taraması yaptı.

450 KİŞİYE KANSER TARAMASI YAPILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 1-7 Nisan Kanser Haftası nedeniyle farkındalık oluşturmak üzere kent genelinde birçok etkinlik gerçekleştirdi. Erken teşhisin önemine vurgu yapılan etkinlikte gezici kanser tarama aracıyla 30-65 yaş arası bayanlara rahim ağzı kanseri ve 50-70 yaş arası erkeklere kolon kanseri farkındalığı yaratmak için bilgilendirmeler yapıldı. 1 hafta boyunca Kanser Tarama ekibi tarafından 450 vatandaşa Gaitada Gizli Kan Testi taraması yapıldı.

KEMİK ÖLÇÜMÜ VE SOLUNUM FONKSİYON TESTİ

Gezici Kanser Tarama Aracı 7 Nisan Pazar günü Lale Festivali için Seka Park alanında konuşlandı. Kanser tarama ekibi tarafından vatandaşa Gaitada Gizli Kan Testi taraması yapıldı. Seka Park alanında yapılan etkinlikte kemik ölçümü taraması, solunum fonksiyon testi de yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.