Erkenden alışverişteyiz!

Gebze 01.06.2020 - 11:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Erkenden alışverişteyiz!

Pandemi kapsamında kapatılan ve uzun süredir kapalı olan Gebze Center bugün yeniden hizmete başladı. Sabah saat 10.00'da açılan Gebze Center’ın kapıları açılış öncesi vatandaşlarca doldu. Covid-19 salgını kapsamında kapatılan ve uzun süre sonra açılan Gebze Center’a vatandaşın ilgisi büyük oldu. Sabah saat 10.00'da açılan Gebze Center’ın kapıları açılış öncesi vatandaşlarca doldu. İki günlük sokağa çıkma kısıtlaması sonrasında vatandaşlar serin Pazartesi sabahıyla birlikte kendilerini Gebze Center’a attı. Salgını umursamadan yollara düşen vatandaşlar alışveriş merkezi tutkularından vazgeçemedi.

Pandemi kapsamında kapatılan ve uzun süredir kapalı olan Gebze Center bugün yeniden hizmete başladı. Sabah saat 10.00'da açılan Gebze Center’ın kapıları açılış öncesi vatandaşlarca doldu.
Covid-19 salgını kapsamında kapatılan ve uzun süre sonra açılan Gebze Center’a vatandaşın ilgisi büyük oldu. Sabah saat 10.00'da açılan Gebze Center’ın kapıları açılış öncesi vatandaşlarca doldu. İki günlük sokağa çıkma kısıtlaması sonrasında vatandaşlar serin Pazartesi sabahıyla birlikte kendilerini Gebze Center’a attı. Salgını umursamadan yollara düşen vatandaşlar alışveriş merkezi tutkularından vazgeçemedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.