ERTELEDİK

Spor 12.03.2016 - 12:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ERTELEDİK

ERTELEDİK

Darıca G.B’nin Çatalcaspor’la deplasmanda oynadığı karşılaşmayı Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da izledi.Sarı yeşilli temsilcimize İstanbul deplasmanında destek veren Darıca protokolü, maçın ardından Kulüp Başkanı Abdullah Örs ile birlikte soyunma odasına indiler. KARAMAN: 1 HAFTA ERTELEDİK Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca G.B soyunma odasına inerek teknik ekip ve futbolculara moral verirken, gelecek adına umutlu konuştu.  1 puanın kötü olmadığını belirten Kaymakam Karaman,’’ Kazanabilseydik Play-Off’un içinde yer alacaktık. Bunu 1 hafta erteledik. Önemli olan sezon sonunu nerede bitireceğimiz’’ dedi. Karaman, Ramazan Silin’e başarılar dileyerek her zaman yanlarında olacaklarını vurguladı.
ERTELEDİK

Darıca G.B’nin Çatalcaspor’la deplasmanda oynadığı karşılaşmayı Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da izledi.Sarı yeşilli temsilcimize İstanbul deplasmanında destek veren Darıca protokolü, maçın ardından Kulüp Başkanı Abdullah Örs ile birlikte soyunma odasına indiler.

KARAMAN: 1 HAFTA ERTELEDİK

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca G.B soyunma odasına inerek teknik ekip ve futbolculara moral verirken, gelecek adına umutlu konuştu.  1 puanın kötü olmadığını belirten Kaymakam Karaman,’’ Kazanabilseydik Play-Off’un içinde yer alacaktık. Bunu 1 hafta erteledik. Önemli olan sezon sonunu nerede bitireceğimiz’’ dedi. Karaman, Ramazan Silin’e başarılar dileyerek her zaman yanlarında olacaklarını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.