Ertem, “Gerçek bir tiyatro oynuyorlar”

Gebze 16.04.2020 - 17:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ertem, “Gerçek bir tiyatro oynuyorlar”

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe teşkilatı konferansta buluştu.

MKYK Üyesi Uzman Psikolog Mikdat Ertem Covid19 virüsünün gerisindeki Yeni Dünya düzeni yapılanmasını ve planlarını Zoom üzerinden yapılan konferansla anlattı. Ertem “Freud, Engels, Hitler, Stalin, Troçki ve Tito' nun bir dönem Avusturya Viyana'da aynı mahallede oturduklarını biliyor muydunuz? Sizce bu bir tesadüf mü? Peki, Almanya şansölyesi Angela Merkel, İngiltere eski başbakanı Theresa May ve CIA eski başkanı Gina Haspel'in çocukluk arkadaşları olduklarını biliyor musunuz? Tüm bunlar ne büyük tesadüfler değil mi?” ifadesini kullandı. ÖNCE KÖYÜ YAKIYORLAR SONRA MAĞDURLAR MKYK Üyesi Uzman Psikolog Mikdat Ertem sözlerine “Önce köyü yakıyorlar; sonra da mağdur veya itfaiyeci kesilip kurtarıcı rolüne bürünüyorlar.İnsanlığa bir virüsle saldırdılar, Pandemi yani büyük bir salgın başlattılar. Bu arada ABD Merkez Bankasında 7/24 hiç durmadan karşılıksız para bastılar. Şimdi de IMF aracılığıyla zorda kalan insanlığa destek adı altında tüm dünyayı ve tüm ülkeleri borçlandırıyorlar. Yakında da yaratılan ekonomik buhrandan olumsuz etkilenen tüm büyük şirketleri satın alacaklar. Akabinde tüm insanlığa çare diye ürettikleri mikro çipli aşıları satacaklar. Hem devasa rakamlar kazanacaklar, hem de toplumlar ve devletler üzerinde aşıladıkları mikroçipler sayesinde tam kontrol sağlayacaklar” şeklinde devam etti. GERÇEK BİR TİYATRO OYNUYORLAR Ertem son olarak “Şu an tüm dünyada gerçek bir tiyatro oynuyorlar. Aşı, teşhis kitleri ve medikal malzemeler, krediler, sözde yardımları ile kamufle olup mevzi kazanıyorlar. Varlıklarını, Otellerini, Fabrikalarını sağlık personellerine tahsis edip güya hassasiyet gösteriyorlar. Güven kazanıyorlar, bu yollarla hem gizlenip hem de hedef olmaktan korunuyorlar. Algıyı yönetiyorlar. Sahip oldukları dev imkânlar, sosyal medya, uluslararası görsel medya, dev şirketler ve STK larla tüm toplumlar üzerinde algı oluşturup duyguları ve düşünceleri etkileyip yönetiyorlar. Global bir korku imparatorluğu yaratıyorlar. Hem yakıyorlar, hem yıkıyorlar; hem tehdit ediyorlar, hem de yardımsever rolüne bürünüp tüm insani duyguları istismar ediyorlar” yorumunu yaptılar.    
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe teşkilatı konferansta buluştu.

MKYK Üyesi Uzman Psikolog Mikdat Ertem Covid19 virüsünün gerisindeki Yeni Dünya düzeni yapılanmasını ve planlarını Zoom üzerinden yapılan konferansla anlattı. Ertem “Freud, Engels, Hitler, Stalin, Troçki ve Tito' nun bir dönem Avusturya Viyana'da aynı mahallede oturduklarını biliyor muydunuz? Sizce bu bir tesadüf mü? Peki, Almanya şansölyesi Angela Merkel, İngiltere eski başbakanı Theresa May ve CIA eski başkanı Gina Haspel'in çocukluk arkadaşları olduklarını biliyor musunuz? Tüm bunlar ne büyük tesadüfler değil mi?” ifadesini kullandı.

ÖNCE KÖYÜ YAKIYORLAR SONRA MAĞDURLAR

MKYK Üyesi Uzman Psikolog Mikdat Ertem sözlerine “Önce köyü yakıyorlar; sonra da mağdur veya itfaiyeci kesilip kurtarıcı rolüne bürünüyorlar.İnsanlığa bir virüsle saldırdılar, Pandemi yani büyük bir salgın başlattılar. Bu arada ABD Merkez Bankasında 7/24 hiç durmadan karşılıksız para bastılar. Şimdi de IMF aracılığıyla zorda kalan insanlığa destek adı altında tüm dünyayı ve tüm ülkeleri borçlandırıyorlar. Yakında da yaratılan ekonomik buhrandan olumsuz etkilenen tüm büyük şirketleri satın alacaklar. Akabinde tüm insanlığa çare diye ürettikleri mikro çipli aşıları satacaklar. Hem devasa rakamlar kazanacaklar, hem de toplumlar ve devletler üzerinde aşıladıkları mikroçipler sayesinde tam kontrol sağlayacaklar” şeklinde devam etti.

GERÇEK BİR TİYATRO OYNUYORLAR

Ertem son olarak “Şu an tüm dünyada gerçek bir tiyatro oynuyorlar. Aşı, teşhis kitleri ve medikal malzemeler, krediler, sözde yardımları ile kamufle olup mevzi kazanıyorlar. Varlıklarını, Otellerini, Fabrikalarını sağlık personellerine tahsis edip güya hassasiyet gösteriyorlar. Güven kazanıyorlar, bu yollarla hem gizlenip hem de hedef olmaktan korunuyorlar. Algıyı yönetiyorlar. Sahip oldukları dev imkânlar, sosyal medya, uluslararası görsel medya, dev şirketler ve STK larla tüm toplumlar üzerinde algı oluşturup duyguları ve düşünceleri etkileyip yönetiyorlar. Global bir korku imparatorluğu yaratıyorlar. Hem yakıyorlar, hem yıkıyorlar; hem tehdit ediyorlar, hem de yardımsever rolüne bürünüp tüm insani duyguları istismar ediyorlar” yorumunu yaptılar.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.