19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Eryarsoy: “13 belediye için çalışacağız”

Siyaset 31.07.2018 - 13:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Eryarsoy: “13 belediye için çalışacağız”

AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Abdullah Eryarsoy, “13 belediyeyi almak için güç ve emek sarf edeceğiz” dedi.

AK Parti eski il başkanı Şemsettin Ceyhan, 24 Haziran seçimleri için milletvekili aday adayı olmuş, bu yüzden görevinden istifa etmişti. Yerine il yönetiminden Abdullah Eryarsoy vekâlet ediyordu. Geçtiğimiz günlerde genel merkezin kararıyla Eryarsoy’a görevi tebliğ edildi. Abdullah Eryarsoy il başkanlığı koltuğuna atanarak geldi. Eryarsoy bugün de basın mensuplarıyla bir araya gelerek basın açıklaması yaptı. SEKA Maide Kafe Restoran’da gerçekleşen açıklamaya il yönetim kurulu üyeleri de katıldı. 14 YIL ŞEHRE HİZMET ETTİK Başkan Eryarsoy şu ifadelere yer verdi: “Böylesi güzel göreve beni layık gören Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a, AK kadrolara ve aileme şükranlarımı sunuyorum. Atamam yapıldıktan sonra gerek arayan gerek mesaj atan tüm teşkilatımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kocaeli AK Parti için önemli bir şehir. Bizim kadrolarımız güçlü, sağlam 13 belediye de bizim yönetimimizde. Seçimlerin galibi AK Parti. Bütün eski il başkanlarımız ve teşkilatımızla güzel ve başarılı bir sürece imza atmak istiyoruz. Bunu ortak hedef olarak görüyorum. Tüm teşkilatla Erdoğan’ın yolunda ilerlediğimizde aşılamayacak engel göremiyorum. 14 yıl iktidarda şehrimize hizmet ettik. Buna var gücümüzle devam edeceğiz. DURMADAN ÇALIŞMAK LAZIM Bizlerin hiç birinde koltuk sevdası yok, hizmet sevdası var. Muhalefet partilerinde bugün baktığımızda koltuk savaşı var. Bizde koltuk değil, millet sevdası var. AK Parti’de bir seçim bittiğinde diğer seçimin hazırlıkları başlar. Önümüzdeki süreç yerel seçimlerdir. Tekrar 13 belediyeyi almak için güç ve emek sarf edeceğiz. 2023 hedeflerine ulaşmak için durmadan çalışmamız lazım. Ayrım yapmadan her kapıyı çalmalıyız. Cumhurbaşkanlığı sistemiyle şahlanış dönemi başladı. 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. Cumhurbaşkanımızla birlikte ülkeyi aydınlık döneme götüreceğiz.” HER ZAMAN YENİLENME VAR İl yürütme kurulunda yapılan değişikliklerden söz eden Başkan Eryarsoy, “Bizim partinin ruhunda ve temelinde her zaman yenilenme vardır. AK Parti birlikte çalışır yer değişimi olduğunda kardeşçe görevi devrederiz. Görevi layığı ile yapıp teslim eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Kocaeli’mizi bir adım daha ileriye taşıyacak yeni yönetimimize başarılar diliyorum. Başiskele ilçe başkanımızı atadık. Allah mahcup etmesin” diye konuştu. “Büyük kongre için hazırlıklar başladı” diyen Eryarsoy, “Yaklaşık 80 otobüs ile Ankara’ya gideceğiz. Tüm teşkilat olarak gideceğiz. Ankara’da yapılacak olan toplantıya SKM başkanımız davet edildi” açıklamasında bulundu.
AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Abdullah Eryarsoy, “13 belediyeyi almak için güç ve emek sarf edeceğiz” dedi.

AK Parti eski il başkanı Şemsettin Ceyhan, 24 Haziran seçimleri için milletvekili aday adayı olmuş, bu yüzden görevinden istifa etmişti. Yerine il yönetiminden Abdullah Eryarsoy vekâlet ediyordu. Geçtiğimiz günlerde genel merkezin kararıyla Eryarsoy’a görevi tebliğ edildi. Abdullah Eryarsoy il başkanlığı koltuğuna atanarak geldi. Eryarsoy bugün de basın mensuplarıyla bir araya gelerek basın açıklaması yaptı. SEKA Maide Kafe Restoran’da gerçekleşen açıklamaya il yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

14 YIL ŞEHRE HİZMET ETTİK

Başkan Eryarsoy şu ifadelere yer verdi: “Böylesi güzel göreve beni layık gören Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a, AK kadrolara ve aileme şükranlarımı sunuyorum. Atamam yapıldıktan sonra gerek arayan gerek mesaj atan tüm teşkilatımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kocaeli AK Parti için önemli bir şehir. Bizim kadrolarımız güçlü, sağlam 13 belediye de bizim yönetimimizde. Seçimlerin galibi AK Parti. Bütün eski il başkanlarımız ve teşkilatımızla güzel ve başarılı bir sürece imza atmak istiyoruz. Bunu ortak hedef olarak görüyorum. Tüm teşkilatla Erdoğan’ın yolunda ilerlediğimizde aşılamayacak engel göremiyorum. 14 yıl iktidarda şehrimize hizmet ettik. Buna var gücümüzle devam edeceğiz.

DURMADAN ÇALIŞMAK LAZIM

Bizlerin hiç birinde koltuk sevdası yok, hizmet sevdası var. Muhalefet partilerinde bugün baktığımızda koltuk savaşı var. Bizde koltuk değil, millet sevdası var. AK Parti’de bir seçim bittiğinde diğer seçimin hazırlıkları başlar. Önümüzdeki süreç yerel seçimlerdir. Tekrar 13 belediyeyi almak için güç ve emek sarf edeceğiz. 2023 hedeflerine ulaşmak için durmadan çalışmamız lazım. Ayrım yapmadan her kapıyı çalmalıyız. Cumhurbaşkanlığı sistemiyle şahlanış dönemi başladı. 2023 hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. Cumhurbaşkanımızla birlikte ülkeyi aydınlık döneme götüreceğiz.”

HER ZAMAN YENİLENME VAR

İl yürütme kurulunda yapılan değişikliklerden söz eden Başkan Eryarsoy, “Bizim partinin ruhunda ve temelinde her zaman yenilenme vardır. AK Parti birlikte çalışır yer değişimi olduğunda kardeşçe görevi devrederiz. Görevi layığı ile yapıp teslim eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Kocaeli’mizi bir adım daha ileriye taşıyacak yeni yönetimimize başarılar diliyorum. Başiskele ilçe başkanımızı atadık. Allah mahcup etmesin” diye konuştu. “Büyük kongre için hazırlıklar başladı” diyen Eryarsoy, “Yaklaşık 80 otobüs ile Ankara’ya gideceğiz. Tüm teşkilat olarak gideceğiz. Ankara’da yapılacak olan toplantıya SKM başkanımız davet edildi” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.