19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Eryarsoy aday kriterlerini açıkladı!

Siyaset 09.09.2018 - 11:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Eryarsoy aday kriterlerini açıkladı!

AK Parti’de seçim nedeniyle ara verilen Kocaeli milletvekilleriyle istişare toplantısı yeniden başlatıldı.

Toplantıda yapılan çalışmalarla ilgili kararlar alınırken, AK Parti İl Başkanı Eryarsoy, belediye başkan adayları hakkında da açıklama yaptı. Eryarsoy, “Belediye başkan adayları belirlenirken hem hizmete hem de adayın vatandaş ile bağına bakılacak” dedi. Genel Merkezin, belediye başkan adaylarının taşıması gereken kriterleri belirlediğini söyleyen AK Parti İl Başkanı Eryarsoy, “Genel Merkezimiz, adaylarda olması gereken kriterler üzerinde titiz ve yoğun bir şekilde çalışıyor. Belediye başkan adaylarımızı belirlerken birçok kriterin yanı sıra, aday adaylarında hem hizmete hem de adayın vatandaş ile bağına bakılacak. Sadece yol, asfalt yapan değil, vatandaşın gönlünü yapan, halkın gönlüne girenler aday yapılacak” dedi. HALKIN GÖNLÜNE TEVAZU SAHİBİ OLAN GİRECEK Kibirli değil, tevazu sahibi olan halkın gönlüne girecek adayların Genel Merkezin kriterleri arasında olduğunu belirten Eryarsoy, belediye başkanlarının seçildikten sonra bu prensiplere uygun hareket etmeyen ‘Nasıl olsa seçildim’ diyen belediye başkanlarının takip edileceğini, uyarılacağını, gerekirse görevinden el çektirileceğini söyledi.  GENEL MERKEZ DIŞINDAKİ AÇIKLAMALARA İTİBAR EDİLMESİN Belediye Başkan adaylarının kim olacağını bilmediklerini, kimsenin kimseden garanti almadığını ilçe başkanlarının aday olmasından mutluluk duyacağını belirten AK Parti il Başkanı Eryarsoy, şunları söyledi: “Kimse ‘müneccim’ değil. Adaylarımızı, Genel Merkezimiz açıklayacak. Genel Merkezimiz dışında yapılan açıklamalara itibar edilmesin. İlçe Başkanlarımızın, belediye başkan adayı olmasından mutluluk duyarım. Aday olmak için istifa etmeyi düşünen ilçe başkanlarımızı vardı. 1,2, 3 olabilir. Zamanı gelince, istişarelerde alınacak kararlar alınır.” HEDEFİMİZ 300 BİN ÜYE Üye sayılarının 275 bin olduğunu açıklayan Eryarsoy, il olarak, yılsonuna kadar üye sayısını 300 bine çıkarmayı hedeflediklerini, seçmen sayısının yüzde 32’si oranında üye yapan Dilovası ilçesinin birinci, 31 bin 109 seçmeni olan Dilovası’nda üye sayısının 9 bin 970 olduğunu açıkladı. İL DANIŞMA MECLİSİ 20 EYLÜL’DE AK Parti’de Eylül ayı Danışma Meclisi toplantıları devam ediyor. Çayırova İlçe Danışma Meclisi cumartesi yapılmıştı. Dilovası İlçe Danışma Meclisi 15 Eylül, Gebze Danışma Meclisi toplantısı da 28 Eylül’de yapılacak. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı da 20 Eylül’de Antikkapı’da 19.00’da başlayacak.  
AK Parti’de seçim nedeniyle ara verilen Kocaeli milletvekilleriyle istişare toplantısı yeniden başlatıldı.

Toplantıda yapılan çalışmalarla ilgili kararlar alınırken, AK Parti İl Başkanı Eryarsoy, belediye başkan adayları hakkında da açıklama yaptı. Eryarsoy, “Belediye başkan adayları belirlenirken hem hizmete hem de adayın vatandaş ile bağına bakılacak” dedi.

Genel Merkezin, belediye başkan adaylarının taşıması gereken kriterleri belirlediğini söyleyen AK Parti İl Başkanı Eryarsoy, “Genel Merkezimiz, adaylarda olması gereken kriterler üzerinde titiz ve yoğun bir şekilde çalışıyor. Belediye başkan adaylarımızı belirlerken birçok kriterin yanı sıra, aday adaylarında hem hizmete hem de adayın vatandaş ile bağına bakılacak. Sadece yol, asfalt yapan değil, vatandaşın gönlünü yapan, halkın gönlüne girenler aday yapılacak” dedi.

HALKIN GÖNLÜNE TEVAZU SAHİBİ OLAN GİRECEK

Kibirli değil, tevazu sahibi olan halkın gönlüne girecek adayların Genel Merkezin kriterleri arasında olduğunu belirten Eryarsoy, belediye başkanlarının seçildikten sonra bu prensiplere uygun hareket etmeyen ‘Nasıl olsa seçildim’ diyen belediye başkanlarının takip edileceğini, uyarılacağını, gerekirse görevinden el çektirileceğini söyledi. 

GENEL MERKEZ DIŞINDAKİ AÇIKLAMALARA İTİBAR EDİLMESİN

Belediye Başkan adaylarının kim olacağını bilmediklerini, kimsenin kimseden garanti almadığını ilçe başkanlarının aday olmasından mutluluk duyacağını belirten AK Parti il Başkanı Eryarsoy, şunları söyledi: “Kimse ‘müneccim’ değil. Adaylarımızı, Genel Merkezimiz açıklayacak. Genel Merkezimiz dışında yapılan açıklamalara itibar edilmesin. İlçe Başkanlarımızın, belediye başkan adayı olmasından mutluluk duyarım. Aday olmak için istifa etmeyi düşünen ilçe başkanlarımızı vardı. 1,2, 3 olabilir. Zamanı gelince, istişarelerde alınacak kararlar alınır.”

HEDEFİMİZ 300 BİN ÜYE

Üye sayılarının 275 bin olduğunu açıklayan Eryarsoy, il olarak, yılsonuna kadar üye sayısını 300 bine çıkarmayı hedeflediklerini, seçmen sayısının yüzde 32’si oranında üye yapan Dilovası ilçesinin birinci, 31 bin 109 seçmeni olan Dilovası’nda üye sayısının 9 bin 970 olduğunu açıkladı.

İL DANIŞMA MECLİSİ 20 EYLÜL’DE

AK Parti’de Eylül ayı Danışma Meclisi toplantıları devam ediyor. Çayırova İlçe Danışma Meclisi cumartesi yapılmıştı. Dilovası İlçe Danışma Meclisi 15 Eylül, Gebze Danışma Meclisi toplantısı da 28 Eylül’de yapılacak. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı da 20 Eylül’de Antikkapı’da 19.00’da başlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.