Eryarsoy atama belgesini aldı!

Siyaset 24.07.2018 - 16:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Eryarsoy atama belgesini aldı!

AK Parti İl başkanlığı görevine asaleten Abdullah Eryarsoy atandı. AK Parti’de merakla beklenen il Başkanlığı düğümü çözüldü.

 Şemsettin Ceyhan’ın 24 Haziran Genel seçimlerinde Milletvekilliği aday adayı olması nedeniyle boşalan İl başkanlığı görevine vekaleten Abdullah Eryarsoy atanmıştı. Yaklaşık 3 ay boyunca vekaleten bu görevi yürüten ve partiyi Kocaeli’de 24 Haziran seçimlerine götüren Eryarsoy’ıun ataması, dün gece gerçekleşti. Genel merkez, İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Hukukçu Eryarsoy’a Kocaeli’yi emanet etti. "HEDEFİM, REKORLARIMIZI GELİŞTİRMEK" Mazbatayı almak üzere Ankara’ya giden Eryarsoy, ilk değerlendirmesinde “Hayırlı olsun” temennisinde bulunurken, “AK Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın takdiri ile Genel Merkezimiz tarafından AK Parti Kocaeli İl Başkanı olarak atandım. İl Başkanımız Şemsettin Ceyhan'ın milletvekili adaylığı için 26 Nisan 2018 tarihinde istifasını takiben, vekâleten sürdürdüğüm AK Parti Kocaeli İl Başkanlığını asaleten ifa etmeye başladım. Bu süreçte; AK Partimizin il başkanı olarak, Kocaeli'ye yakışır işler yapmak üzerime düşeni en önemli görevim. Kocaeli AK Parti siyaseti açısından çok önemli bir şehir. Geleneklerimiz güçlü. Kadrolarımız uyumlu. 13 Belediyenin 13'ü de bizim yönetimimizde. Kocaeli'de bütün seçimlerin galibi AK Partimiz. Var olan uyumu korumak ve daha ileriye taşımak hepimizin görevi. AK Parti davasının Kocaeli'de bayraktarlığını yapmış büyüklerimiz ve eski yeni bütün dava mensuplarımız ile süreç ve sonuç odaklı; uyumlu ve başarılı bir çalışmaya imza atmak istiyorum. Bunu ortak talebimiz olarak değerlendiriyorum.” dedi. BELEDİYE SEÇİMLERİ İÇİN MARATONUMUZ BAŞLAMIŞTI Kocaeli'de herkesi dinlemek; meseleleri anlamaya çalışmak, ülke ve şehir faydası için siyasi kaygı taşımadan toplantılar yapmak, ortak doğrularda buluşmak adına çalışmak.... Şehrimizin ve milletimizin meselelerine çözüm bulmak, bu dönemde de önceliğimiz olacak. Bütün şehri kucaklamaya azami derecede dikkat göstermeye devam edeceğiz. Ülkemizin İstiklali için şehrimizin hayrı için çalışan herkesle bir, beraber olma gayretimiz sürecek. Belediye seçimleri için maratonumuz 24 Haziran itibarıyla başlamıştı. Çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Rekorumuzu tekrar edip, geliştirmeyi en önemli hedefimiz olarak görüyorum. Rekorları kırmaya alışkın olan Kocaeli teşkilatlarımızın, milletimizin destek ve teveccühüyle hedefimizi gerçekleştireceğinden eminim. Şahsımı bu makama layık gören Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkezimize, bu neticenin tahakkuku için çalışan bütün büyüklerime ve dava arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah mahcup etmesin. Şehrimize hayırlı olsun.” dedi.  
AK Parti İl başkanlığı görevine asaleten Abdullah Eryarsoy atandı. AK Parti’de merakla beklenen il Başkanlığı düğümü çözüldü.

 Şemsettin Ceyhan’ın 24 Haziran Genel seçimlerinde Milletvekilliği aday adayı olması nedeniyle boşalan İl başkanlığı görevine vekaleten Abdullah Eryarsoy atanmıştı. Yaklaşık 3 ay boyunca vekaleten bu görevi yürüten ve partiyi Kocaeli’de 24 Haziran seçimlerine götüren Eryarsoy’ıun ataması, dün gece gerçekleşti. Genel merkez, İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Hukukçu Eryarsoy’a Kocaeli’yi emanet etti.

"HEDEFİM, REKORLARIMIZI GELİŞTİRMEK"

Mazbatayı almak üzere Ankara’ya giden Eryarsoy, ilk değerlendirmesinde “Hayırlı olsun” temennisinde bulunurken, “AK Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın takdiri ile Genel Merkezimiz tarafından AK Parti Kocaeli İl Başkanı olarak atandım. İl Başkanımız Şemsettin Ceyhan'ın milletvekili adaylığı için 26 Nisan 2018 tarihinde istifasını takiben, vekâleten sürdürdüğüm AK Parti Kocaeli İl Başkanlığını asaleten ifa etmeye başladım. Bu süreçte; AK Partimizin il başkanı olarak, Kocaeli'ye yakışır işler yapmak üzerime düşeni en önemli görevim. Kocaeli AK Parti siyaseti açısından çok önemli bir şehir. Geleneklerimiz güçlü. Kadrolarımız uyumlu. 13 Belediyenin 13'ü de bizim yönetimimizde. Kocaeli'de bütün seçimlerin galibi AK Partimiz. Var olan uyumu korumak ve daha ileriye taşımak hepimizin görevi. AK Parti davasının Kocaeli'de bayraktarlığını yapmış büyüklerimiz ve eski yeni bütün dava mensuplarımız ile süreç ve sonuç odaklı; uyumlu ve başarılı bir çalışmaya imza atmak istiyorum. Bunu ortak talebimiz olarak değerlendiriyorum.” dedi.

BELEDİYE SEÇİMLERİ İÇİN MARATONUMUZ BAŞLAMIŞTI

Kocaeli'de herkesi dinlemek; meseleleri anlamaya çalışmak, ülke ve şehir faydası için siyasi kaygı taşımadan toplantılar yapmak, ortak doğrularda buluşmak adına çalışmak.... Şehrimizin ve milletimizin meselelerine çözüm bulmak, bu dönemde de önceliğimiz olacak. Bütün şehri kucaklamaya azami derecede dikkat göstermeye devam edeceğiz. Ülkemizin İstiklali için şehrimizin hayrı için çalışan herkesle bir, beraber olma gayretimiz sürecek. Belediye seçimleri için maratonumuz 24 Haziran itibarıyla başlamıştı. Çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Rekorumuzu tekrar edip, geliştirmeyi en önemli hedefimiz olarak görüyorum. Rekorları kırmaya alışkın olan Kocaeli teşkilatlarımızın, milletimizin destek ve teveccühüyle hedefimizi gerçekleştireceğinden eminim. Şahsımı bu makama layık gören Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkezimize, bu neticenin tahakkuku için çalışan bütün büyüklerime ve dava arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah mahcup etmesin. Şehrimize hayırlı olsun.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.