19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Eryarsoy: "Bizim için bir şey değişmeyecek"

Kocaeli 24.10.2018 - 09:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Eryarsoy: "Bizim için bir şey değişmeyecek"

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, MHP'yle ittifakın son bulmasının ardından ilk değerlendirmesini yaptı. MHP Lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında AK Parti’yle olan ittifakı bitirdiğini resmen açıkladı. Ülke genelinin gündemine bomba gibi düştü. Kocaeli'de ittifaka dönük planlar da bozulmuş oldu. Şimdi iki parti de kendi adayıyla sahada olacak. HERKES KENDİ ADAYINI ÇIKARACAK AK Parti İl Başkanı Abdullah Ersyarsoy, konuyla ilgili ilk değerlendirmesini yaptı. Eryarsoy, "Bizim için çok değişen bir şey olmayacak. Biz tek başımıza seçime girecek gibi hazırlıklarımızı sürdürüyorduk. Bir ittifak olması durumunda ise bazı çalışmalar yapılacaktı. Şimdi herkes kendi adayını çıkaracak. Bu kararın milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. AK Parti teşkilatları, çalışmalarına kaldığı yerden kararlılıkla devam edecektir" ifadelerine yer verdi.

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, MHP'yle ittifakın son bulmasının ardından ilk değerlendirmesini yaptı. MHP Lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında AK Parti’yle olan ittifakı bitirdiğini resmen açıkladı. Ülke genelinin gündemine bomba gibi düştü. Kocaeli'de ittifaka dönük planlar da bozulmuş oldu. Şimdi iki parti de kendi adayıyla sahada olacak.

HERKES KENDİ ADAYINI ÇIKARACAK

AK Parti İl Başkanı Abdullah Ersyarsoy, konuyla ilgili ilk değerlendirmesini yaptı. Eryarsoy, "Bizim için çok değişen bir şey olmayacak. Biz tek başımıza seçime girecek gibi hazırlıklarımızı sürdürüyorduk. Bir ittifak olması durumunda ise bazı çalışmalar yapılacaktı. Şimdi herkes kendi adayını çıkaracak. Bu kararın milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. AK Parti teşkilatları, çalışmalarına kaldığı yerden kararlılıkla devam edecektir" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.