19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Eryarsoy: “Cumhurbaşkanımızın kararına saygılıyız”

Siyaset 10.07.2018 - 09:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Eryarsoy: “Cumhurbaşkanımızın kararına saygılıyız”

Yeni kabinede Kocaelili bir ismin olmamasını değerlendiren AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, “Cumhurbaşkanımızın takdiri” dedi..

24 Haziran erken genel seçimlerin ardından başlayan süreçte yeni kabine de açıklandı. 16 bakan ve bir cumhurbaşkanı yardımcısından oluşan yeni kabinede Kocaeli'den kimse yer almadı. AK Parti kuruluşunsan bu yana ilk kez İlimizde bir isim kabinede yer almaması şaşkınlık yarattı. Yeni kabinede Kocaelili kimsenin olmamasını değerlendiren AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, şunları söyledi: GÖNÜL İSTERDİ İLİMİZDEN DE BİR İSİM OLSUN "Yeni kabinemiz hem ülkemize hem de Kocaeli'ye hayırlı olmasını diliyorum. Gönül tabi isterdi ki ilimizden de bir isim olsun. Ama bu yeni bir sistem. Bu sistem eski sistem gibi olmadığı için böyle olabilir zaten bakanlık sayısı da azaltıldı. Açıklanan listede de sadece bakanlar yok, dışarıdan atamalar da var. Karara saygı duyacağız. Sonuçta karar cumhurbaşkanımızın. Bu da onun kararıdır. "
Yeni kabinede Kocaelili bir ismin olmamasını değerlendiren AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, “Cumhurbaşkanımızın takdiri” dedi..

24 Haziran erken genel seçimlerin ardından başlayan süreçte yeni kabine de açıklandı. 16 bakan ve bir cumhurbaşkanı yardımcısından oluşan yeni kabinede Kocaeli'den kimse yer almadı. AK Parti kuruluşunsan bu yana ilk kez İlimizde bir isim kabinede yer almaması şaşkınlık yarattı. Yeni kabinede Kocaelili kimsenin olmamasını değerlendiren AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, şunları söyledi:

GÖNÜL İSTERDİ İLİMİZDEN DE BİR İSİM OLSUN

"Yeni kabinemiz hem ülkemize hem de Kocaeli'ye hayırlı olmasını diliyorum. Gönül tabi isterdi ki ilimizden de bir isim olsun. Ama bu yeni bir sistem. Bu sistem eski sistem gibi olmadığı için böyle olabilir zaten bakanlık sayısı da azaltıldı. Açıklanan listede de sadece bakanlar yok, dışarıdan atamalar da var. Karara saygı duyacağız. Sonuçta karar cumhurbaşkanımızın. Bu da onun kararıdır. "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.