Eryarsoy'dan Son Dakika Açıklaması

Kocaeli 30.03.2019 - 19:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Eryarsoy'dan Son Dakika Açıklaması

31 Mart yerel seçimlerine sadece saatler kaldı. Yarın gerçekleşecek seçimler öncesi siyasiler son mesajlarını seçmenlere iletmeye devam ediyor. Kaynak: Eryarsoy: 'Söz de, karar da sizin' dedi

SÖZ DE KARAR DA SİZİN AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy yayınladığı mesajda “Değerli hemşehrilerimiz ülkemiz ve milletimiz adına önemli bir seçimin arifesindeyiz. Önce Kocaeli’mizin, ardından Türkiye tarihimizin en yoğun katılımlı seçim olmasını diliyoruz. Şehrimizde oy verecek olan 1 milyon 349 seçmenimizin yarın sandığa giderek bu demokrasi şölenine katılacağını ümit ediyorum. Gönül belediyeciliği diyerek çıktığımız bu yolda, siz değerli vatandaşlarımızın gönlünü kazanmayı hedef edindik. Görevi yine ak kadrolarımıza emanet ettiğinizde ise size daha iyi hizmet edebileceğimizin sözünü veriyorum. Sizlerin sevgisine layık olabilmek için çok gayret göstereceğiz. Sizlerin güvenine karşılık olabilmek için daha çok ter dökeceğiz. Sizlerin desteğinizin hakkını verebilmek için daha çok mücadele edeceğiz. Sandıkta bize verdiğiniz güçle Kocaeli’yi ve Türkiye’yi 2023 hedeflerine hep birlikte ulaştıracağız. Yarın kazanan demokrasi, hizmet siyaseti olsun. Kazanan milli iradenin üstünlüğü, Türkiye olsun. Kazanan Türk milleti olsun. Kazanan Kocaeli olsun. Her zaman olduğu gibi söz de, karar da sizin” dedi.  
31 Mart yerel seçimlerine sadece saatler kaldı. Yarın gerçekleşecek seçimler öncesi siyasiler son mesajlarını seçmenlere iletmeye devam ediyor. Kaynak: Eryarsoy: 'Söz de, karar da sizin' dedi

SÖZ DE KARAR DA SİZİN

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy yayınladığı mesajda “Değerli hemşehrilerimiz ülkemiz ve milletimiz adına önemli bir seçimin arifesindeyiz. Önce Kocaeli’mizin, ardından Türkiye tarihimizin en yoğun katılımlı seçim olmasını diliyoruz. Şehrimizde oy verecek olan 1 milyon 349 seçmenimizin yarın sandığa giderek bu demokrasi şölenine katılacağını ümit ediyorum. Gönül belediyeciliği diyerek çıktığımız bu yolda, siz değerli vatandaşlarımızın gönlünü kazanmayı hedef edindik.

Görevi yine ak kadrolarımıza emanet ettiğinizde ise size daha iyi hizmet edebileceğimizin sözünü veriyorum. Sizlerin sevgisine layık olabilmek için çok gayret göstereceğiz. Sizlerin güvenine karşılık olabilmek için daha çok ter dökeceğiz. Sizlerin desteğinizin hakkını verebilmek için daha çok mücadele edeceğiz. Sandıkta bize verdiğiniz güçle Kocaeli’yi ve Türkiye’yi 2023 hedeflerine hep birlikte ulaştıracağız. Yarın kazanan demokrasi, hizmet siyaseti olsun. Kazanan milli iradenin üstünlüğü, Türkiye olsun. Kazanan Türk milleti olsun. Kazanan Kocaeli olsun. Her zaman olduğu gibi söz de, karar da sizin” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.