Eryarsoy; “Değişim Olmayacak!”

Siyaset 26.07.2018 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Eryarsoy; “Değişim Olmayacak!”

AK PARTİ İL BAŞKANI ABDULLAH ERYARSOY, MEVCUT YÖNETİMDE DEĞİŞİKLİK YAPMAYACAĞINI SÖYLEDİ

24 Haziran seçimleri öncesinde AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, milletvekili aday adayı olabilmek için il başkanlığı görevini bırakmıştı. Ceyhan’ın yerine ise partinin seçim işlerinden sorumlu başkan yardımcısı, ilimizde serbest avukatlık yapan Abdullah Eryarsoy vekaleten atanmıştı. Seçim sürecinde gösterdiği başarılı performansıyla dikkat çeken Eryarsoy, dün itibariyle de genel merkez tarafından il başkanı olarak atandı. OLAĞAN KONGREYE KADAR Resmi atama belgesini aldıktan sonra yeniden ilimize dönen ve çalışmalara başlayan çiçeği burnunda il başkanı Eryarsoy, kamuoyunun merak ettiği yönetimle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yönetimde bir değişiklik yapmayacağını söyleyen il başkanı Eryarsoy, “Mevcut seçilmiş yönetim aynen görevine devam edecek. Olağan kongremize kadar bu ekiple yola devam edeceğiz. O kongremiz de 2020 veya 2021’de yapılacak” dedi.
AK PARTİ İL BAŞKANI ABDULLAH ERYARSOY, MEVCUT YÖNETİMDE DEĞİŞİKLİK YAPMAYACAĞINI SÖYLEDİ

24 Haziran seçimleri öncesinde AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, milletvekili aday adayı olabilmek için il başkanlığı görevini bırakmıştı. Ceyhan’ın yerine ise partinin seçim işlerinden sorumlu başkan yardımcısı, ilimizde serbest avukatlık yapan Abdullah Eryarsoy vekaleten atanmıştı. Seçim sürecinde gösterdiği başarılı performansıyla dikkat çeken Eryarsoy, dün itibariyle de genel merkez tarafından il başkanı olarak atandı.

OLAĞAN KONGREYE KADAR

Resmi atama belgesini aldıktan sonra yeniden ilimize dönen ve çalışmalara başlayan çiçeği burnunda il başkanı Eryarsoy, kamuoyunun merak ettiği yönetimle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yönetimde bir değişiklik yapmayacağını söyleyen il başkanı Eryarsoy, “Mevcut seçilmiş yönetim aynen görevine devam edecek. Olağan kongremize kadar bu ekiple yola devam edeceğiz. O kongremiz de 2020 veya 2021’de yapılacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.