Eryarsoy Dilovası'nda seçim çalışmasına katıldı

Dilovası 22.02.2019 - 11:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Eryarsoy Dilovası'nda seçim çalışmasına katıldı

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy Dilovası'nda SKM programları kapsamında seçim çalışmalarına katıldı.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Başkan Dilovası'nda, İlçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe başkanı Osman Akbulut, İl Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Sönmez, Oğuzhan Keleş, Fazlı Korkmaz ve Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ile birlikte Dilovası Belediyesine geçerek Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'a makamında bir ziyaret gerçekleştirdi. ESNAF ZİYARETLERİ YAPTI Eryarsoy daha sonra Dilovası'nda esnaf ziyaretleri yaptı. Esnaf ziyaretlerinde sorun ve istekleri tek tek dinleyen Eryarsoy ve beraberindekiler yapılacak yerel seçimlerinde Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir'e destek istediler. KADIN KOLLARI TOPLANTISINA KATILDI Günü Dilovası'nda geçiren Eryarsoy, akşam ise Teşkilata gelerek önce SKM Başkanı Yavuz Celep ile görüştü ardından da Kadın Kollarının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı. Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi ile yapılan toplantıda çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy Dilovası'nda SKM programları kapsamında seçim çalışmalarına katıldı.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Başkan Dilovası'nda, İlçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe başkanı Osman Akbulut, İl Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Sönmez, Oğuzhan Keleş, Fazlı Korkmaz ve Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ile birlikte Dilovası Belediyesine geçerek Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'a makamında bir ziyaret gerçekleştirdi.

ESNAF ZİYARETLERİ YAPTI
Eryarsoy daha sonra Dilovası'nda esnaf ziyaretleri yaptı. Esnaf ziyaretlerinde sorun ve istekleri tek tek dinleyen Eryarsoy ve beraberindekiler yapılacak yerel seçimlerinde Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir'e destek istediler.

KADIN KOLLARI TOPLANTISINA KATILDI
Günü Dilovası'nda geçiren Eryarsoy, akşam ise Teşkilata gelerek önce SKM Başkanı Yavuz Celep ile görüştü ardından da Kadın Kollarının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı. Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi ile yapılan toplantıda çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.