19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Eryarsoy: “Emine ablamıza sevindik”

Siyaset 20.08.2018 - 09:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Eryarsoy: “Emine ablamıza sevindik”

Hafta sonu Ankara’da gerçekleştirilen AK Parti 6’ncı Olağan Büyük Kongresi’ni değerlendiren AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, kongreye Kocaeli Teşkilatı’nın damga vurduğunu söyledi. Eryarsoy, “MKYK’ya giren Emine ablamızı tebrik ediyorum” dedi

DAMGA VURDUK Kocaeli Teşkilatı’nın Büyük Kurultay’a damga vurduğunu söyleyen AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Kocaeli Gençlik ve Kadın Kollarımız kongreye damga vurdu. Bulundukları tribününde yaptıkları koreografi gösterisi ve tezahüratlarıyla Genel Başkanımızın arkasında olduğumuzu bir kez daha ortaya koyduk” dedi.   EMİNE ABLA GURURUMUZ Kongrede 50 kişilik MKYK listesine giren milletvekili Emine Zeybek’e çok sevindiklerini söyleyen Başkan Eryarsoy, “Emine ablamız için çok sevindik, gurur duyduk. Genel başkanımız Kocaeli’ne verdiği değeri bir kez daha ortaya koymuştur. Emine abla başarılı olacak” dedi.   YEREL SEÇİME HAZIRLIK Büyük Kongre’de yerel seçim ile ilgili her hangi bir takvim belirlenmediğini fakat çalışmaların bayram sonrasında başlanacağını söyledi. Eryarsoy, “Seçim takvimini yeni yönetim belirleyecek. Kocaeli Teşkilatı olarak biz zaten yerel seçime hazırız. Takvim açıklandıktan sonra da start vereceğiz. Yine 13-0 yaparız” ifadesini kullandı.  
Hafta sonu Ankara’da gerçekleştirilen AK Parti 6’ncı Olağan Büyük Kongresi’ni değerlendiren AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, kongreye Kocaeli Teşkilatı’nın damga vurduğunu söyledi. Eryarsoy, “MKYK’ya giren Emine ablamızı tebrik ediyorum” dedi

DAMGA VURDUK

Kocaeli Teşkilatı’nın Büyük Kurultay’a damga vurduğunu söyleyen AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “Kocaeli Gençlik ve Kadın Kollarımız kongreye damga vurdu. Bulundukları tribününde yaptıkları koreografi gösterisi ve tezahüratlarıyla Genel Başkanımızın arkasında olduğumuzu bir kez daha ortaya koyduk” dedi.

 

EMİNE ABLA GURURUMUZ

Kongrede 50 kişilik MKYK listesine giren milletvekili Emine Zeybek’e çok sevindiklerini söyleyen Başkan Eryarsoy, “Emine ablamız için çok sevindik, gurur duyduk. Genel başkanımız Kocaeli’ne verdiği değeri bir kez daha ortaya koymuştur. Emine abla başarılı olacak” dedi.

 

YEREL SEÇİME HAZIRLIK

Büyük Kongre’de yerel seçim ile ilgili her hangi bir takvim belirlenmediğini fakat çalışmaların bayram sonrasında başlanacağını söyledi. Eryarsoy, “Seçim takvimini yeni yönetim belirleyecek. Kocaeli Teşkilatı olarak biz zaten yerel seçime hazırız. Takvim açıklandıktan sonra da start vereceğiz. Yine 13-0 yaparız” ifadesini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.