Eryarsoy: Hedef 13-0

Ekonomi 13.10.2018 - 13:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Eryarsoy: Hedef 13-0

AK Parti İzmit İlçe Teşkilatı’nın istişare toplantısı dün akşam Antikkapı Restaurant’ta yapıldı.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen istişare toplantısına; İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve il yöneticileri, kurucu İlçe Başkanı Necdet Eksen, İlçe Teşkilatı kurucuları, eski belediye başkanları Halil Yenice ile Ali Kahraman, eski meclis üyeleri, mahalle başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı.  HER BERABER OLALIM AK Parti’nin kökü mazide, davasına ve büyüklerine sahip çıkmış bir parti olduğunu belirten AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, kısa bir konuşma yaptı, “Biz bu akşam sizleri dinlemek, istişare yapmak istiyoruz. Bizim için her seçim önemlidir. 31 Mart seçimleri de ülkemiz, kentimiz açısından da çok önemlidir. Bu sinerji ile yerel seçimlerde hep beraber olmamız gerekiyor” dedi. SİZİ DİNLEMEK İÇİN BURADAYIZ 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde yeni bir zafer yaşayacaklarını söyleyen AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, "Her birinizin başarılarda ayrı ayrı katkıları var. 2001’den bu yana 14 seçim geçirdik. Halkımızın AK Parti’ye teveccüh göstermesinde başarılı olduk. Yeni bir seçim zaferi yaşamak istiyoruz. 13-0 yapmak istiyoruz. Çok konuşmak için değil, sizi daha fazla dinlemek için buradayız” dedi. Toplantının basına açık bölümünde, partililerin önerileri ve istekleri dinlendi.
AK Parti İzmit İlçe Teşkilatı’nın istişare toplantısı dün akşam Antikkapı Restaurant’ta yapıldı.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen istişare toplantısına; İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve il yöneticileri, kurucu İlçe Başkanı Necdet Eksen, İlçe Teşkilatı kurucuları, eski belediye başkanları Halil Yenice ile Ali Kahraman, eski meclis üyeleri, mahalle başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı. 

HER BERABER OLALIM

AK Parti’nin kökü mazide, davasına ve büyüklerine sahip çıkmış bir parti olduğunu belirten AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, kısa bir konuşma yaptı, “Biz bu akşam sizleri dinlemek, istişare yapmak istiyoruz. Bizim için her seçim önemlidir. 31 Mart seçimleri de ülkemiz, kentimiz açısından da çok önemlidir. Bu sinerji ile yerel seçimlerde hep beraber olmamız gerekiyor” dedi.

SİZİ DİNLEMEK İÇİN BURADAYIZ

31 Mart’ta yapılacak seçimlerde yeni bir zafer yaşayacaklarını söyleyen AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, "Her birinizin başarılarda ayrı ayrı katkıları var. 2001’den bu yana 14 seçim geçirdik. Halkımızın AK Parti’ye teveccüh göstermesinde başarılı olduk. Yeni bir seçim zaferi yaşamak istiyoruz. 13-0 yapmak istiyoruz. Çok konuşmak için değil, sizi daha fazla dinlemek için buradayız” dedi. Toplantının basına açık bölümünde, partililerin önerileri ve istekleri dinlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.