Eryarsoy: “Hedefimiz mevcut oyumuzu korumak”

Siyaset 22.06.2018 - 09:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Eryarsoy: “Hedefimiz mevcut oyumuzu korumak”

Muhalefetin, iktidarın kaybetme korkusun yaşadığı iddiaları hakkında konuşan AK Parti İl Başkan vekili Abdullah Eryarsoy, “1 Kasım’daki oyumuzu korumak ve arttırmak hedefimiz. Bizim tek korktuğumuz yüzde 56.5’te kalırsak 57’yi bulamadık diye üzülürüz” dedi.

AK Parti İl Başkan vekili Abdullah Eryarsoy, seçim öncesi il binasında basın açıklamasında bulundu. 24 Haziran seçimleri ile ilgili değerlendirme yapan Eryarsoy, “Türkiye’yi istikrarsızlaştırmak ve güdümlü terör yapılanmalarına karşı güçlü meclisi korumak için 24 Haziran’da sandığa gidiyoruz. İşçinin, çiftçinin, esnafın standartlarını yükseltmek eserimizdir. Bugüne kadar yaptıklarımızı daha ileriye taşımak, refah seviyesini arttırmak için 24 Haziran bir milattır. Emeğin başkenti Kocaeli Türkiye’nin büyümesinde lokomotif olmuştur” dedi. İKİNCİ BAYRAM HAZIRLIĞINDAYIZ Cumhurbaşkanımızın Kocaeli’de gördüğü destek göz kamaştırıcıdır diyen Eryarsoy, “Güçlü Türkiye için siyasi parti ayırt etmeksizin herkesi Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermeye davet ediyorum. Zaferimiz ile üzülecek olanlar bellidir. Biz ikinci bayram hazırlığındayız. 24 Haziran günü Türkiye yeniden bayram yaşayacaktır. Oylarımı mutlaka kullanalım. Vakit Kocaeli vakti, vakit Türkiye için sefer vaktidir” diye konuştu. 2 KAT FARK ATACAĞIZ Muhalefetin, iktidarın kaybetme korkusun yaşadığı iddiaları hakkında konuşan Eryarsoy, “Tarihlerinde Bizim tek rakibimiz AK Parti. 1 Kasım’da aldığımız oy belli. 1 Kasım’daki oyumuzu korumak ve arttırmak hedefimiz. Oy almak için çabalıyoruz. Tek korktuğumuz yüzde 56.5’te kalırsak 57’yi bulamadık diye üzülürüz. Cumhur İttifakı’na en büyük destek Kocaeli’den çıkacak. En yakın rakibine 2 kat fark atacağız” açıklamalarında bulundu.
Muhalefetin, iktidarın kaybetme korkusun yaşadığı iddiaları hakkında konuşan AK Parti İl Başkan vekili Abdullah Eryarsoy, “1 Kasım’daki oyumuzu korumak ve arttırmak hedefimiz. Bizim tek korktuğumuz yüzde 56.5’te kalırsak 57’yi bulamadık diye üzülürüz” dedi.

AK Parti İl Başkan vekili Abdullah Eryarsoy, seçim öncesi il binasında basın açıklamasında bulundu. 24 Haziran seçimleri ile ilgili değerlendirme yapan Eryarsoy, “Türkiye’yi istikrarsızlaştırmak ve güdümlü terör yapılanmalarına karşı güçlü meclisi korumak için 24 Haziran’da sandığa gidiyoruz. İşçinin, çiftçinin, esnafın standartlarını yükseltmek eserimizdir. Bugüne kadar yaptıklarımızı daha ileriye taşımak, refah seviyesini arttırmak için 24 Haziran bir milattır. Emeğin başkenti Kocaeli Türkiye’nin büyümesinde lokomotif olmuştur” dedi.

İKİNCİ BAYRAM HAZIRLIĞINDAYIZ

Cumhurbaşkanımızın Kocaeli’de gördüğü destek göz kamaştırıcıdır diyen Eryarsoy, “Güçlü Türkiye için siyasi parti ayırt etmeksizin herkesi Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermeye davet ediyorum. Zaferimiz ile üzülecek olanlar bellidir. Biz ikinci bayram hazırlığındayız. 24 Haziran günü Türkiye yeniden bayram yaşayacaktır. Oylarımı mutlaka kullanalım. Vakit Kocaeli vakti, vakit Türkiye için sefer vaktidir” diye konuştu.

2 KAT FARK ATACAĞIZ

Muhalefetin, iktidarın kaybetme korkusun yaşadığı iddiaları hakkında konuşan Eryarsoy, “Tarihlerinde Bizim tek rakibimiz AK Parti. 1 Kasım’da aldığımız oy belli. 1 Kasım’daki oyumuzu korumak ve arttırmak hedefimiz. Oy almak için çabalıyoruz. Tek korktuğumuz yüzde 56.5’te kalırsak 57’yi bulamadık diye üzülürüz. Cumhur İttifakı’na en büyük destek Kocaeli’den çıkacak. En yakın rakibine 2 kat fark atacağız” açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.