Eryarsoy: “Milletin kararı başımızın üstünedir”

Siyaset 24.06.2018 - 12:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Eryarsoy: “Milletin kararı başımızın üstünedir”

AK Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy oyunu sabahın erken saatlerinde kullandı. Oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklama yapan Eryarsoy, “Milletin kararı başımızın üstünedir” dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi için oy kullanma işlemi sürüyor. AK Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy da oyunu eşi ve kızıyla birlikte Turgut Mahallesi Murat Cami Derneği’nde kullandı. 1223 Nolu sandıkta oyunu kullanan Eryarsoy, daha sonrasında yaptığı açıklamada ise şunları söyledi; SÖZ DE KARAR DA MİLLETİN Eryarsoy, “Oyumuzu kullandık. Seçimin Kocaeli, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yaklaşık iki aydır tüm kademelerimizle sahadaydık. Bugün söz de karar da milletindir. Bu seçimin hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah sandıklar açıldıktan sonra güzel sonuçlar bekliyoruz. İnşallah mahcup olmayız. Takdir milletimizindir. Milletin kararı başımızın üstünedir” dedi.
AK Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy oyunu sabahın erken saatlerinde kullandı. Oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklama yapan Eryarsoy, “Milletin kararı başımızın üstünedir” dedi.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi için oy kullanma işlemi sürüyor. AK Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy da oyunu eşi ve kızıyla birlikte Turgut Mahallesi Murat Cami Derneği’nde kullandı. 1223 Nolu sandıkta oyunu kullanan Eryarsoy, daha sonrasında yaptığı açıklamada ise şunları söyledi;

SÖZ DE KARAR DA MİLLETİN

Eryarsoy, “Oyumuzu kullandık. Seçimin Kocaeli, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yaklaşık iki aydır tüm kademelerimizle sahadaydık. Bugün söz de karar da milletindir. Bu seçimin hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah sandıklar açıldıktan sonra güzel sonuçlar bekliyoruz. İnşallah mahcup olmayız. Takdir milletimizindir. Milletin kararı başımızın üstünedir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.