Eryarsoy “Siyasette birliğin adresi Kocaeli”

Siyaset 21.05.2018 - 18:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Eryarsoy “Siyasette birliğin adresi Kocaeli”

27. Dönem milletvekilliği Aday tanıtım programında konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, “Siyasette birliğin adresi Kocaeli olmuştur.” dedi.

AK Parti 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri için Kocaeli’deki 101 aday adayı içerisinden 13 milletvekili adayını dün Soğuksu Restaurant’ta açıkladı. Aday tanıtım programında ilk olarak AK Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy konuştu. Eryarsoy, “Kim olursa listede hayırlı olsun. Seçime 33 gün kaldı. Tüm teşkilatımız 1 oy daha fazla nasıl alırız diye canla başla çalışıyor. Tarihin en önemli seçimlerinden birine tanıklık edeceğiz. Genç seçmenler için sosyal medya odaklı propagandaya önem vereceğiz. Gönül ister ki herkesi Ankara’ya gönderelim. 108 kişi arasından en uygun isimler genel merkezimiz tarafından belirlenecek. Bundan sonra daha fazla çalışmamız gerekecek.” dedi. KOCAELİ GÜÇLÜ DESTEK VERECEK İl Bakan Vekili Eryarsoy’un ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bir konuşma yaptı. Başkan Karaosmanoğlu, “AK Parti bugün dünyada birçok ülkenin model aldığı hizmet hareketinin adı. Bu partide üye olmak, oy vermek, milletvekili aday adayı olmak şeref. Herkese nasip olmaz. Aday adayı olan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ben tayin edici değilim, bana Ankara’dan bir soru sorarlarsa bildiğim neyse onu söylerim. Hepimize görev düşüyor. İlk defa Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi’ne geçeceğiz. Kocaeli güçlü bir destek verecektir. Gönülden çalışacağız. Daha ne seçimler gelecek önümüze.” diye konuştu. EN GENÇ ADAY BAYRAM AK Parti’de 24 Haziran seçimlerinde en genç aday Kocaeli 11. sıra adayı Elif Nur Bayram oldu. AK Parti’de toplam kadın aday sayısı 126, toplam erkek aday sayısı 474 oldu. Adayların yaş ortalaması 44 olurken, 25 yaş altı aday sayısı 57 oldu. En genç aday 18 yaşındaki Kocaeli 11. sıra adayı Elif Nur Bayram oldu. En yaşlı aday ise 70 yaşındaki Mardin 4. sıra adayı Ahmet Munip Yıldızoğlu oldu. 26. dönemde milletvekili olup aday olarak seçilenlerin sayısı 167 olurken, engelli aday sayısı 8, evli aday sayısı 466 oldu. AYGÜN, CEYHAN, CİVELEK VE KAHRAMAN YOK Öte yandan mevcut milletvekillerinden Zeki Aygün yeni dönemde listede yer almazken, eski il başkanı Şemsettin Ceyhan, eski il başkanı Mustafa Civelek ve Emre Karaman listeye alınmayan önemli isimler arasında. İŞTE O İSİMLER 1-Fikri Işık, 2- İlyas Şeker, 3-Radiye Sezer Katırcıoğlu, 4- Mehmet Akif Yılmaz, 5-Sami Çakır, 6-Cemil Yaman, 7-Emine Zeybek, 8-Hakan Höbek, 9-Ufuk Ekinci, 10-Osman Tüfekçi, 11-Nur Bayram, 12-Enver Zengin, 13-Fahrettin Deniz
27. Dönem milletvekilliği Aday tanıtım programında konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, “Siyasette birliğin adresi Kocaeli olmuştur.” dedi.

AK Parti 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri için Kocaeli’deki 101 aday adayı içerisinden 13 milletvekili adayını dün Soğuksu Restaurant’ta açıkladı. Aday tanıtım programında ilk olarak AK Parti Kocaeli İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy konuştu. Eryarsoy, “Kim olursa listede hayırlı olsun. Seçime 33 gün kaldı. Tüm teşkilatımız 1 oy daha fazla nasıl alırız diye canla başla çalışıyor. Tarihin en önemli seçimlerinden birine tanıklık edeceğiz. Genç seçmenler için sosyal medya odaklı propagandaya önem vereceğiz. Gönül ister ki herkesi Ankara’ya gönderelim. 108 kişi arasından en uygun isimler genel merkezimiz tarafından belirlenecek. Bundan sonra daha fazla çalışmamız gerekecek.” dedi.

KOCAELİ GÜÇLÜ DESTEK VERECEK

İl Bakan Vekili Eryarsoy’un ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bir konuşma yaptı. Başkan Karaosmanoğlu, “AK Parti bugün dünyada birçok ülkenin model aldığı hizmet hareketinin adı. Bu partide üye olmak, oy vermek, milletvekili aday adayı olmak şeref. Herkese nasip olmaz. Aday adayı olan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ben tayin edici değilim, bana Ankara’dan bir soru sorarlarsa bildiğim neyse onu söylerim. Hepimize görev düşüyor. İlk defa Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi’ne geçeceğiz. Kocaeli güçlü bir destek verecektir. Gönülden çalışacağız. Daha ne seçimler gelecek önümüze.” diye konuştu.

EN GENÇ ADAY BAYRAM

AK Parti’de 24 Haziran seçimlerinde en genç aday Kocaeli 11. sıra adayı Elif Nur Bayram oldu. AK Parti’de toplam kadın aday sayısı 126, toplam erkek aday sayısı 474 oldu. Adayların yaş ortalaması 44 olurken, 25 yaş altı aday sayısı 57 oldu. En genç aday 18 yaşındaki Kocaeli 11. sıra adayı Elif Nur Bayram oldu. En yaşlı aday ise 70 yaşındaki Mardin 4. sıra adayı Ahmet Munip Yıldızoğlu oldu. 26. dönemde milletvekili olup aday olarak seçilenlerin sayısı 167 olurken, engelli aday sayısı 8, evli aday sayısı 466 oldu.

AYGÜN, CEYHAN, CİVELEK VE KAHRAMAN YOK

Öte yandan mevcut milletvekillerinden Zeki Aygün yeni dönemde listede yer almazken, eski il başkanı Şemsettin Ceyhan, eski il başkanı Mustafa Civelek ve Emre Karaman listeye alınmayan önemli isimler arasında.

İŞTE O İSİMLER

1-Fikri Işık, 2- İlyas Şeker, 3-Radiye Sezer Katırcıoğlu, 4- Mehmet Akif Yılmaz, 5-Sami Çakır, 6-Cemil Yaman, 7-Emine Zeybek, 8-Hakan Höbek, 9-Ufuk Ekinci, 10-Osman Tüfekçi, 11-Nur Bayram, 12-Enver Zengin, 13-Fahrettin Deniz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.