19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ERYARSOY, “TAKDİR GENEL MERKEZİN!”

Gebze 08.08.2018 - 14:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ERYARSOY, “TAKDİR GENEL MERKEZİN!”

AK Parti'de hangi ilçe başkanları yerel seçimde aday olabilecek?

Gebze’de basın toplantısı düzenleyen AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, ikinci ve üçüncü dönemlerini geçiren ilçe başkanlarının yerel seçimlerde belediye başkan adayı olabileceğini söyledi. Eryarsoy, İlk dönem ilçe başkanlarımızla ilgili genel merkezimiz aday yapmama noktasında prensipleri var. İkinci ve üçüncü dönemleri olan ilçe başkanlarımız ise aday adayı olabilir. Ama bu konuda net bir şey söylemek doğru değil. Takdir genel merkezimizin. Ben isterim ki ilçe başkanlarımız belediye başkanı olsun. Seçim gününe kadar mevcut belediye başkanlarımız bizim belediye başkanlarımızdır. Aday olsalar da olmasalar da onların hak ve hukukunu koruruz” dedi. Eryarsoy’un bu açıklaması Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’a da yerel seçimlerde aday adaylığı için yeşil ışık yaktığı şeklinde yorumlandı. Bilindiği gibi Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın ismi de yerel seçimlerde Darıca Belediye Başkan Adayı olarak geçiyor.
AK Parti'de hangi ilçe başkanları yerel seçimde aday olabilecek?

Gebze’de basın toplantısı düzenleyen AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, ikinci ve üçüncü dönemlerini geçiren ilçe başkanlarının yerel seçimlerde belediye başkan adayı olabileceğini söyledi.

Eryarsoy, İlk dönem ilçe başkanlarımızla ilgili genel merkezimiz aday yapmama noktasında prensipleri var. İkinci ve üçüncü dönemleri olan ilçe başkanlarımız ise aday adayı olabilir. Ama bu konuda net bir şey söylemek doğru değil. Takdir genel merkezimizin. Ben isterim ki ilçe başkanlarımız belediye başkanı olsun. Seçim gününe kadar mevcut belediye başkanlarımız bizim belediye başkanlarımızdır. Aday olsalar da olmasalar da onların hak ve hukukunu koruruz” dedi.

Eryarsoy’un bu açıklaması Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’a da yerel seçimlerde aday adaylığı için yeşil ışık yaktığı şeklinde yorumlandı. Bilindiği gibi Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın ismi de yerel seçimlerde Darıca Belediye Başkan Adayı olarak geçiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.