“Erzincan’ı yeneceğiz!”

Spor 01.12.2015 - 09:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

“Erzincan’ı yeneceğiz!”

Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, 3-0’lık Çorum Belediyespor galibiyeti sonrası futbolcularını kutlarken, gelecek hafta oynanacak olan 24 Erzincanspor maçı öncesinde ise iddialı konuştu. Erzincan deplasmanına 1 değil 3 puan için gideceklerini kaydeden Silin, ‘’Benim takımım Erzincan’dan daha iyi bir takım. Çorum galibiyetini anlamlı hale getirmek için Erzincan’dan 3 puanla dönmeliyi.z Futbolcularıma güveniyorum’’ dedi. SİLİN: İŞİNİ YAPANA SAYGIMIZ VAR Çorum Belediyespor maçındaki değişiklikler ile ilgili konuşan Silin, hak edene forma verdiğini kaydederek, işini yapan futbolculara her zaman saygı duyduğunu söyledi. Silin, ‘’Benim takımımda yeri garanti olan bir futbolcu olamaz. Formayı hak eden alacak. Çorum maçında nasıl olduysa Erzincan deplasmanında da aynısı olacak’’ dedi.

Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, 3-0’lık Çorum Belediyespor galibiyeti sonrası futbolcularını kutlarken, gelecek hafta oynanacak olan 24 Erzincanspor maçı öncesinde ise iddialı konuştu. Erzincan deplasmanına 1 değil 3 puan için gideceklerini kaydeden Silin, ‘’Benim takımım Erzincan’dan daha iyi bir takım. Çorum galibiyetini anlamlı hale getirmek için Erzincan’dan 3 puanla dönmeliyi.z Futbolcularıma güveniyorum’’ dedi.

SİLİN: İŞİNİ YAPANA SAYGIMIZ VAR

Çorum Belediyespor maçındaki değişiklikler ile ilgili konuşan Silin, hak edene forma verdiğini kaydederek, işini yapan futbolculara her zaman saygı duyduğunu söyledi. Silin, ‘’Benim takımımda yeri garanti olan bir futbolcu olamaz. Formayı hak eden alacak. Çorum maçında nasıl olduysa Erzincan deplasmanında da aynısı olacak’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.