ERZİNCANLILAR DERNEĞİ ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

Darıca 04.07.2017 - 11:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ERZİNCANLILAR DERNEĞİ ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

Erzincanlılar işin eğlencesinde değil

Ramazan Ayı içinde Hegsagone Otel’de düzenledikleri iftar yemeği programında El-Bab’da şehit olan Piyade Uzman Çavuş Murat Tevlim’in ailesine bir ev veren Erzincanlılar Eğitim ve Kültür Vakfından (EKER) sonra şimdi de Erzincalılar Derneği Şehirler ve Kültürler Derneği Kaynaşması Şölen gecesinde bir sosyal sorumluluk projesine imza atmaya hazırlanıyorlar. Ramazan Ayında düzenledikleri iftar programında şehit ailesine yaptıkları jestle adını duyuran Erzincanlılar Eğitim ve Kültür Vakfından (EKER)'ndan sonra Erzincanlılar Derneği planlama birlik ve dayanışma amacında önemli bir projeye imza atmaya hazırlanıyorlar. Darıca Belediyesi tarafından bu 9.su düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Dernekler Şöleni çerçevesinde 17 Temmuz 2017 tarihinde sahne alacak olan Erzincanlılar Derneği, bu gecede tekerlekli sandalye ihtiyacı olan engelli vatandaşların bu ihtiyacını karşılayacakları öğrenildi. BİR UMUT DERNEĞİ İLE İLİŞKİ KURULDU Tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılayacakları engelli vatandaşların tespiti için Darıca’da faaliyetini sürdüren Bir Umut Engelliler Derneği ile iletişime geçen Erzincanlılar Derneği adına Özcan Dal, bu ihtiyacı karşılamaya hazır olduklarını dernek başkanı Melek Arıkan’a ifade ettiği öğrenildi. Arıkan tekerlekli sandalye yardımı yapılacak olan  engelli vatandaşların listesini Özcan Dal aracılığı Erzincanlılar Derneğine ulaştıracak. 17 Temmuz akşamı ise tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara teslim edilecek.
Erzincanlılar işin eğlencesinde değil

Ramazan Ayı içinde Hegsagone Otel’de düzenledikleri iftar yemeği programında El-Bab’da şehit olan Piyade Uzman Çavuş Murat Tevlim’in ailesine bir ev veren Erzincanlılar Eğitim ve Kültür Vakfından (EKER) sonra şimdi de Erzincalılar Derneği Şehirler ve Kültürler Derneği Kaynaşması Şölen gecesinde bir sosyal sorumluluk projesine imza atmaya hazırlanıyorlar.

Ramazan Ayında düzenledikleri iftar programında şehit ailesine yaptıkları jestle adını duyuran Erzincanlılar Eğitim ve Kültür Vakfından (EKER)'ndan sonra Erzincanlılar Derneği planlama birlik ve dayanışma amacında önemli bir projeye imza atmaya hazırlanıyorlar. Darıca Belediyesi tarafından bu 9.su düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Dernekler Şöleni çerçevesinde 17 Temmuz 2017 tarihinde sahne alacak olan Erzincanlılar Derneği, bu gecede tekerlekli sandalye ihtiyacı olan engelli vatandaşların bu ihtiyacını karşılayacakları öğrenildi.

BİR UMUT DERNEĞİ İLE İLİŞKİ KURULDU

Tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılayacakları engelli vatandaşların tespiti için Darıca’da faaliyetini sürdüren Bir Umut Engelliler Derneği ile iletişime geçen Erzincanlılar Derneği adına Özcan Dal, bu ihtiyacı karşılamaya hazır olduklarını dernek başkanı Melek Arıkan’a ifade ettiği öğrenildi. Arıkan tekerlekli sandalye yardımı yapılacak olan  engelli vatandaşların listesini Özcan Dal aracılığı Erzincanlılar Derneğine ulaştıracak. 17 Temmuz akşamı ise tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara teslim edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.