Erzurum Sofrası Dualarla Açıldı

Darıca 15.09.2018 - 14:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Erzurum Sofrası Dualarla Açıldı

Bölgemizin iş ve siyaset dünyasının sevilen yüzleri Ömer Tosun ve oğlu Melikşah Tosun “Erzurum Sofrası” adıyla açtıkları restoranla yörenin en güzel tatlarını Darıcalılar’a sundu.

Şark köşesi ve Erzurum lezzetleri bölgede adından söz ettirecek bir konsepte sahip olan Erzurum Sofrası’nın açılışına bölgemiz siyaset dünyası ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri akın etti. Bölgemizde geçmiş dönemlerde ki iş atılımları ile başarılı çalışmalara imza atan Ömer Tosun oğlu Melikşah Tosun ile birlikte bu kez yemek sektöründe yeni bir başarı öyküsüne imza atmak üzere Erzurum sofrası isimli restoranın açılışını protokol ve bölgemizin önde gelen isimleri ile  açtılar.Kazım Karabekir Mahallesi İstasyon Caddesi No:517/A Darıca adresinde hizmet verecek olan “Erzurum Sofrası”nın açılışına Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, Gebze MHP İlçe Başkanı Hikmet Taşdemir, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Darıca Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu, Kocaeli Erzurumlular Dernekler Federasyonu (KEDFE) Başkanı Tekin Dursun, Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Sıddık Topal, Kocaeli CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yapa ve vatandaşlar katıldı. SADECE CAĞ KEBAP SALONU DEĞİLİZ Protokol ve siyasilerin dualarla birlikte açılış kurdelesini kestiği program sonrasında Ömer Tosun ve Melikşah Tosun davetlilere restoranın tüm lezzetlerinden ikramda bulundu.  Erzurum Sofrası’nda Cağ Kebap başta olmak üzere yörenin en önemli lezzetleri olan Lor Dolması, Kesme Aşı, Ayran Aşı, Yöresel Erzurum Kahvaltısı, yöreye ait tatlılar ve Osmanlı Şerbetleri menünün en başta gelen isimleri.  Yemek sektörüne Erzurum lezzeti ile giriş yapan Ömer Tosun ve Melikşah Tosun, “Tüm halkımızı Erzurum’un müthiş lezzetleri ile buluşturmak üzere bekliyoruz. Şunun da altını çizmek isteriz ki biz sadece Cağ Kebap salonu değiliz. Erzurum sofrasının en başta gelen tüm lezzetleriniz halkımıza sunan bir konseptimiz var. Açılışımıza katılan tüm protokolümüze ve dostlarımıza teşekkür ederiz. Ayaklarına sağlık” dedi.  
Bölgemizin iş ve siyaset dünyasının sevilen yüzleri Ömer Tosun ve oğlu Melikşah Tosun “Erzurum Sofrası” adıyla açtıkları restoranla yörenin en güzel tatlarını Darıcalılar’a sundu.

Şark köşesi ve Erzurum lezzetleri bölgede adından söz ettirecek bir konsepte sahip olan Erzurum Sofrası’nın açılışına bölgemiz siyaset dünyası ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri akın etti.

Bölgemizde geçmiş dönemlerde ki iş atılımları ile başarılı çalışmalara imza atan Ömer Tosun oğlu Melikşah Tosun ile birlikte bu kez yemek sektöründe yeni bir başarı öyküsüne imza atmak üzere Erzurum sofrası isimli restoranın açılışını protokol ve bölgemizin önde gelen isimleri ile  açtılar.Kazım Karabekir Mahallesi İstasyon Caddesi No:517/A Darıca adresinde hizmet verecek olan “Erzurum Sofrası”nın açılışına Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, Gebze MHP İlçe Başkanı Hikmet Taşdemir, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Darıca Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu, Kocaeli Erzurumlular Dernekler Federasyonu (KEDFE) Başkanı Tekin Dursun, Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Sıddık Topal, Kocaeli CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yapa ve vatandaşlar katıldı.

SADECE CAĞ KEBAP SALONU DEĞİLİZ

Protokol ve siyasilerin dualarla birlikte açılış kurdelesini kestiği program sonrasında Ömer Tosun ve Melikşah Tosun davetlilere restoranın tüm lezzetlerinden ikramda bulundu.  Erzurum Sofrası’nda Cağ Kebap başta olmak üzere yörenin en önemli lezzetleri olan Lor Dolması, Kesme Aşı, Ayran Aşı, Yöresel Erzurum Kahvaltısı, yöreye ait tatlılar ve Osmanlı Şerbetleri menünün en başta gelen isimleri.  Yemek sektörüne Erzurum lezzeti ile giriş yapan Ömer Tosun ve Melikşah Tosun, “Tüm halkımızı Erzurum’un müthiş lezzetleri ile buluşturmak üzere bekliyoruz. Şunun da altını çizmek isteriz ki biz sadece Cağ Kebap salonu değiliz. Erzurum sofrasının en başta gelen tüm lezzetleriniz halkımıza sunan bir konseptimiz var. Açılışımıza katılan tüm protokolümüze ve dostlarımıza teşekkür ederiz. Ayaklarına sağlık” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.