Erzurumlu kadınlar 8 Mart'ı kutladı

Gebze 08.03.2016 - 09:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Erzurumlu kadınlar 8 Mart'ı kutladı

Dünya kadınlar gününde KEDFE tarafından yapılan organizasyonla kadınlar onurlandırıldı. KEDFE Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Dursun, “Bir gün değil her gün kadınlar toplumumuzun temel taşıdır, başımızın tacıdır” dedi.

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) Kadın Kolları tarafından Gebze Öğretmen Evinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve KEDFE Kadın Kolları tanıtım yemeği verildi. Yapılan organizasyona KEDFE Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Dursun, KEDFE Başkan Vekili Erkan Ayan, KEDFE Kadın Kolları Başkanı Ezgi Taşkın Yılmaz, KEDFE Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Çetinkaya, KEDFE Yönetim Kurulu üyeleri, KEDFE Kadın Kolları, Erzurum dernekleri başkanları ve eşleri katılım gösterdi. Program Kadın Kolları yönetiminin ve faaliyetlerinin tanıtıldığı slayt gösterisi ile başladı. Ardından protokol konuşmaları yapılarak, toplantıda emeği geçenlere plaket verildi. Saz eşliğinde Aşık Taner Öztürkoğlu, Emrah Bulut ve Gül Deniz yöresel türküleri seslendirdiler.  KADINLARA YÖNELİK ÇALIŞMALAR  Programda konuşan KEDFE Kadın Kolları Başkanı Ezgi Taşkın Yılmaz kadınlar gününe denk gelen etkinliklerinde eşleri ile birlikte katılan tüm Erzurum dernek başkanları ve yöneticilere teşekkür ederek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Birkaç aydır faaliyetlerine aktif bir şekilde başlayan kadın kollarının özellikle toplumdan uzak kalan, çalışamayan, çalışmak isteyip de ne yapabilirimi arayan kadınlara yönelik çalışmalarının artarak devam edeceğini söyleyen Taşkın, Darıca Kaymakamlığı ve KOSGEB’le ortaklaşa yapılan kadınların istihdamına yönelik çalışmalarını aktardı. Programda konuşan KEDFE Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Dursun ise tarih boyunca Türk kadınının kahramanlığını ve fedakarlıklarını vurguladı. “Bir gün değil her gün kadınlar toplumumuzun temel taşıdır, başımızın tacıdır” diyerek KEDFE olarak yeni yönetimle birlikte kadınlara verilen önemin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.
Dünya kadınlar gününde KEDFE tarafından yapılan organizasyonla kadınlar onurlandırıldı. KEDFE Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Dursun, “Bir gün değil her gün kadınlar toplumumuzun temel taşıdır, başımızın tacıdır” dedi.

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) Kadın Kolları tarafından Gebze Öğretmen Evinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve KEDFE Kadın Kolları tanıtım yemeği verildi. Yapılan organizasyona KEDFE Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Dursun, KEDFE Başkan Vekili Erkan Ayan, KEDFE Kadın Kolları Başkanı Ezgi Taşkın Yılmaz, KEDFE Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Çetinkaya, KEDFE Yönetim Kurulu üyeleri, KEDFE Kadın Kolları, Erzurum dernekleri başkanları ve eşleri katılım gösterdi. Program Kadın Kolları yönetiminin ve faaliyetlerinin tanıtıldığı slayt gösterisi ile başladı. Ardından protokol konuşmaları yapılarak, toplantıda emeği geçenlere plaket verildi. Saz eşliğinde Aşık Taner Öztürkoğlu, Emrah Bulut ve Gül Deniz yöresel türküleri seslendirdiler. 

KADINLARA YÖNELİK ÇALIŞMALAR 

Programda konuşan KEDFE Kadın Kolları Başkanı Ezgi Taşkın Yılmaz kadınlar gününe denk gelen etkinliklerinde eşleri ile birlikte katılan tüm Erzurum dernek başkanları ve yöneticilere teşekkür ederek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Birkaç aydır faaliyetlerine aktif bir şekilde başlayan kadın kollarının özellikle toplumdan uzak kalan, çalışamayan, çalışmak isteyip de ne yapabilirimi arayan kadınlara yönelik çalışmalarının artarak devam edeceğini söyleyen Taşkın, Darıca Kaymakamlığı ve KOSGEB’le ortaklaşa yapılan kadınların istihdamına yönelik çalışmalarını aktardı. Programda konuşan KEDFE Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Dursun ise tarih boyunca Türk kadınının kahramanlığını ve fedakarlıklarını vurguladı. “Bir gün değil her gün kadınlar toplumumuzun temel taşıdır, başımızın tacıdır” diyerek KEDFE olarak yeni yönetimle birlikte kadınlara verilen önemin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.