GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

“Erzurumlular’a feda olsun!”

Kocaeli 11.06.2019 - 13:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Erzurumlular’a feda olsun!”

Gerçekleştirdiği çalışmalar ve ortaya koyduğu projelerle sadece Erzurumlular’ın değil, Kocaeli’de yaşayan tüm vatandaşların taktirini toplayan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) Başkanı Tekin Dursun, bu kez ölümsüz bir esere imza attı. KEDFE’ye son derece şık ve modern bir bina kazandıran Başkan Dursun, 1 Milyon TL’yi aşan bina bedelini kendi imkanlarıyla karşılayarak ciddi bir fedakarlık örneği gösterdi. Hemşehrilerinin büyük taktirini toplayan Dursun, KEDFE’nin yeni binasıyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, “Yeni binamız Erzurumlular’a feda olsun. Dadaşlar’a her şeyin en güzeli yakışır. Federasyon olarak hemşehrilerimizi mutlu eden bir projeye imza atmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu binanın temelini hep birlikte attık ve hep birlikte inşa ettik. Dadaşlar’ın desteğini arkamızda hmek bize güç veriyor” ifadelerini kullandı.   HABER: ÇAĞLAR AKAR

Gerçekleştirdiği çalışmalar ve ortaya koyduğu projelerle sadece Erzurumlular’ın değil, Kocaeli’de yaşayan tüm vatandaşların taktirini toplayan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) Başkanı Tekin Dursun, bu kez ölümsüz bir esere imza attı. KEDFE’ye son derece şık ve modern bir bina kazandıran Başkan Dursun, 1 Milyon TL’yi aşan bina bedelini kendi imkanlarıyla karşılayarak ciddi bir fedakarlık örneği gösterdi. Hemşehrilerinin büyük taktirini toplayan Dursun, KEDFE’nin yeni binasıyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, “Yeni binamız Erzurumlular’a feda olsun. Dadaşlar’a her şeyin en güzeli yakışır. Federasyon olarak hemşehrilerimizi mutlu eden bir projeye imza atmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu binanın temelini hep birlikte attık ve hep birlikte inşa ettik. Dadaşlar’ın desteğini arkamızda hmek bize güç veriyor” ifadelerini kullandı.

 

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.