Erzurumlular bu Piknikte buluşacak

Kocaeli 15.04.2016 - 14:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Erzurumlular bu Piknikte buluşacak

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) Her yıl geleneksel hale getirdiği Piknik Şölenini bu yıl 29 Mayıs’ta Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde gerçekleştirecek.

PİKNİK 29 MAYIS’TA GERÇEKLEŞTİRİLECEK   Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) pikniğe hazır. Her yıl geleneksel hale gelen ve KEDFE önderliğinde Kocaeli’de gerçekleştirilen ve Erzurumluları bir araya getiren Piknik şöleni bu yılda Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz gün Darıca Oltu Yolboyu Köyü Derneği’nde bir araya gelen KEDFE yöneticileri 29 Mayıs 2016 Pazar günü gerçekleştirilecek Pikniğe hazırız mesajı verdiler. 10 BİNLERCE ERZURUMLU BULUŞACAK Geleneksel Piknik şöleni ile ilgili bir açıklama yapan Kocaeli Erzurumlular Dernek Başkanı aynı zamanda Piknik istişare kurulu Başkanı Avni Gözütok, tüm Erzurumluları geleneksel pikniğe beklediklerini dile getirdi. Gözütok şöyle konuştu: “KEDFE olarak her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Pikniğimizi bu yıl Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde gerçekleştireceğiz. On binlerce Erzurumlu hemşehrimiz bu piknikte bir araya gelecek. 29 Mayıs’ta Gölcük’te yapacağımız Pikniğe tüm Erzurumlu hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.
Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) Her yıl geleneksel hale getirdiği Piknik Şölenini bu yıl 29 Mayıs’ta Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde gerçekleştirecek.

PİKNİK 29 MAYIS’TA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

 

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) pikniğe hazır. Her yıl geleneksel hale gelen ve KEDFE önderliğinde Kocaeli’de gerçekleştirilen ve Erzurumluları bir araya getiren Piknik şöleni bu yılda Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz gün Darıca Oltu Yolboyu Köyü Derneği’nde bir araya gelen KEDFE yöneticileri 29 Mayıs 2016 Pazar günü gerçekleştirilecek Pikniğe hazırız mesajı verdiler.

10 BİNLERCE ERZURUMLU BULUŞACAK

Geleneksel Piknik şöleni ile ilgili bir açıklama yapan Kocaeli Erzurumlular Dernek Başkanı aynı zamanda Piknik istişare kurulu Başkanı Avni Gözütok, tüm Erzurumluları geleneksel pikniğe beklediklerini dile getirdi. Gözütok şöyle konuştu: “KEDFE olarak her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Pikniğimizi bu yıl Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde gerçekleştireceğiz. On binlerce Erzurumlu hemşehrimiz bu piknikte bir araya gelecek. 29 Mayıs’ta Gölcük’te yapacağımız Pikniğe tüm Erzurumlu hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.