Erzurumlular gününde Cirit gösterisi nefes kesti

Kocaeli 05.02.2018 - 12:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Erzurumlular gününde Cirit gösterisi nefes kesti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kocaeli Erzurumlular Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Erzurum Tanıtım Günleri’nde cirit gösterisi düzenlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 1-5 Şubat tarihleri arasında Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri devam ediyor. İlk kez düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Uluslararası Fuar Merkezi alanında devam eden Erzurum Tanıtım Gününde Cirit Gösterisi düzenlendi. Cirit Gösterisini Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, vatandaşlarla birlikte izledi. Erzurum’un yöresel ürünlerinin ve kültürünün sergilendiği tanıtım günleri 5 Şubat Pazartesi akşamına kadar ziyaret edilebilecek.   IŞIK, VATANDAŞLARLA CİRİT GÖSTERİSİNİ İZLEDİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Erzurumlular Derneği’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Erzurum Tanıtım Günleri vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor. Erzurum has yöresel ve kültürel ürünlerin sergilendiği tanıtım günlerinde Cirit heyecanı yaşandı. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın da katıldığı cirit gösterisinde, sporcular yüksek performans gerçekleştirirken vatandaşlar da büyük heyecan yaşadı. Ayrıca Cirit Gösterisini izleyenler arasında Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan bulundu.  YÖRESEL ÜRÜNLERE BÜYÜK İLGİ Erzurum Tanıtım Günlerinde, fuar alanı içinde ve dışında kurulan stantlarda Erzurum yöresine has ürünler vatandaşların beğenisine sunuluyor. Vatandaşlar özellikle Çağ Kebabı, Tulum Peyniri ve Köme ürünlerine ilgi gösteriyor. 1-5 ŞUBAT TARİHLERİNDE Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Kocaeli’de konseptiyle başlanan tanıtım günlerine Rize ile başlamıştı. Ardından Gaziantep günlerini Kocaeli ile buluşturan Büyükşehir bu kez Erzurum tanıtım günlerini hayata geçirdi. Bu kapsamda Erzurum Tanıtım günleri 1-5 Şubat tarihleri arasında Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenleniyor. 5 gün boyunca Kocaeli’de adeta Erzurum yaşatılacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kocaeli Erzurumlular Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Erzurum Tanıtım Günleri’nde cirit gösterisi düzenlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 1-5 Şubat tarihleri arasında Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri devam ediyor. İlk kez düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Uluslararası Fuar Merkezi alanında devam eden Erzurum Tanıtım Gününde Cirit Gösterisi düzenlendi. Cirit Gösterisini Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, vatandaşlarla birlikte izledi. Erzurum’un yöresel ürünlerinin ve kültürünün sergilendiği tanıtım günleri 5 Şubat Pazartesi akşamına kadar ziyaret edilebilecek.  

IŞIK, VATANDAŞLARLA CİRİT GÖSTERİSİNİ İZLEDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Erzurumlular Derneği’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Erzurum Tanıtım Günleri vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor. Erzurum has yöresel ve kültürel ürünlerin sergilendiği tanıtım günlerinde Cirit heyecanı yaşandı. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın da katıldığı cirit gösterisinde, sporcular yüksek performans gerçekleştirirken vatandaşlar da büyük heyecan yaşadı. Ayrıca Cirit Gösterisini izleyenler arasında Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan bulundu. 

YÖRESEL ÜRÜNLERE BÜYÜK İLGİ

Erzurum Tanıtım Günlerinde, fuar alanı içinde ve dışında kurulan stantlarda Erzurum yöresine has ürünler vatandaşların beğenisine sunuluyor. Vatandaşlar özellikle Çağ Kebabı, Tulum Peyniri ve Köme ürünlerine ilgi gösteriyor.

1-5 ŞUBAT TARİHLERİNDE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Kocaeli’de konseptiyle başlanan tanıtım günlerine Rize ile başlamıştı. Ardından Gaziantep günlerini Kocaeli ile buluşturan Büyükşehir bu kez Erzurum tanıtım günlerini hayata geçirdi. Bu kapsamda Erzurum Tanıtım günleri 1-5 Şubat tarihleri arasında Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenleniyor. 5 gün boyunca Kocaeli’de adeta Erzurum yaşatılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.