19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Erzurumspor hem turu hem canını zor kurtardı

Spor 16.05.2017 - 19:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Erzurumspor hem turu hem canını zor kurtardı

Spor Toto 2. Lig play-off yarı finalindeki Amedspor-Erzurumspor maçının bitimiyle taraftarlar sahaya girdi. Polisler de sahaya girerek taraftarlara müdahale etti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup play-off yarı final rövanşında, Amed Sportif Faaliyetler ile Büyükşehir Belediye  Erzurumspor arasında 1-1 sona eren maçın ardından olay çıktı. TARAFTARLAR SAHAYA GİRDİ Diyarbakır'ın merkez  Yenişehir ilçesinde bulunan Seyrantepe Spor Kompleksi'ndeki maçın bitiş düdüğüyle, tribündeki bir grup Amed Sportif Faaliyetler taraftarı sahaya girdi. Bazı kişiler de tribünden söktükleri koltukları sahaya attı. POLİS BİBER GAZI KULLANDI Güvenlik güçleri taşkınlık çıkaranlara biber gazıyla müdahalede bulundu.  Polis, yaşananların ardından sahaya giren taraftarları dağıttı. Büyükşehir Belediye  Erzurumspor Kulübü Başkanı Ali Demirhan, güvenlik güçleri kontrolünde protokol tribününden sahaya, oradan da soyunma odasına alındı. Bu sırada Demirhan ile Amed Sportif Faaliyetler futbolcuları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Play-off yarı final ilk maçını 1-0 kazanan Büyükşehir Belediye  Erzurumspor, deplasmandaki beraberliğin ardından adını finale yazdırmıştı.
Spor Toto 2. Lig play-off yarı finalindeki Amedspor-Erzurumspor maçının bitimiyle taraftarlar sahaya girdi. Polisler de sahaya girerek taraftarlara müdahale etti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup play-off yarı final rövanşında, Amed Sportif Faaliyetler ile Büyükşehir Belediye  Erzurumspor arasında 1-1 sona eren maçın ardından olay çıktı.

TARAFTARLAR SAHAYA GİRDİ

Diyarbakır'ın merkez  Yenişehir ilçesinde bulunan Seyrantepe Spor Kompleksi'ndeki maçın bitiş düdüğüyle, tribündeki bir grup Amed Sportif Faaliyetler taraftarı sahaya girdi. Bazı kişiler de tribünden söktükleri koltukları sahaya attı.

POLİS BİBER GAZI KULLANDI

Güvenlik güçleri taşkınlık çıkaranlara biber gazıyla müdahalede bulundu.  Polis, yaşananların ardından sahaya giren taraftarları dağıttı.

Büyükşehir Belediye  Erzurumspor Kulübü Başkanı Ali Demirhan, güvenlik güçleri kontrolünde protokol tribününden sahaya, oradan da soyunma odasına alındı. Bu sırada Demirhan ile Amed Sportif Faaliyetler futbolcuları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Play-off yarı final ilk maçını 1-0 kazanan Büyükşehir Belediye  Erzurumspor, deplasmandaki beraberliğin ardından adını finale yazdırmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.