EŞİM BIÇAĞI ALMAYA ÇALIŞIRKEN YARALANDI

Kocaeli 25.01.2016 - 15:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

EŞİM BIÇAĞI ALMAYA ÇALIŞIRKEN YARALANDI

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, kardeşi ile eşi arasındaki tartışmada eşinin, kardeşinden bıçağı almaya çalışırken yaralandığını söyledi.

Çok zor bir süreçten geçen CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, kardeşinin eşini bıçakla yaraladığı olaya ilişkin yazılı açıklamada bulundu. Hürriyet açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Kamuoyunca da bilindiği üzere söz konusu hastanede; psikolojik sorunları olan kardeşim Emrah Kaplan ile aralarında hiçbir husumet bulunmayan eşim Murat Hürriyet arasında meydana gelen olayda maalesef eşim bıçaklanarak yaralanmıştır. Bir süredir psikolojik tedavi gören kardeşimin psikolojisi, babamın rahatsızlığı nedeniyle iyice bozulmuştur. Eşim, anlık bir öfke nöbetine giren kardeşimin elindeki bıçağı almaya çalışırken yaralanmıştır. Eşimin tedavisi devam ederken, kardeşim ise güvenlik güçlerine teslim olmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." EMRAH KAPLAN ADLİYE'YE SEVK EDİLDİ Öte yandan Emrah Kaplan polisteki sorgusunun ardından adli makamlara sevk edildi. 
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, kardeşi ile eşi arasındaki tartışmada eşinin, kardeşinden bıçağı almaya çalışırken yaralandığını söyledi.

Çok zor bir süreçten geçen CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, kardeşinin eşini bıçakla yaraladığı olaya ilişkin yazılı açıklamada bulundu. Hürriyet açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Kamuoyunca da bilindiği üzere söz konusu hastanede; psikolojik sorunları olan kardeşim Emrah Kaplan ile aralarında hiçbir husumet bulunmayan eşim Murat Hürriyet arasında meydana gelen olayda maalesef eşim bıçaklanarak yaralanmıştır. Bir süredir psikolojik tedavi gören kardeşimin psikolojisi, babamın rahatsızlığı nedeniyle iyice bozulmuştur. Eşim, anlık bir öfke nöbetine giren kardeşimin elindeki bıçağı almaya çalışırken yaralanmıştır. Eşimin tedavisi devam ederken, kardeşim ise güvenlik güçlerine teslim olmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

EMRAH KAPLAN ADLİYE'YE SEVK EDİLDİ

Öte yandan Emrah Kaplan polisteki sorgusunun ardından adli makamlara sevk edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.