19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Eşitti Aday Adayı

Kocaeli 26.04.2018 - 17:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Eşitti Aday Adayı

Beyaz Ay derneği Kocaeli Şube Başkanı Furkan Uğur Eşitti 24 Haziran seçimleri için milletvekili aday adayı başvurusunu gerçekleştirdi.

Furkan Uğur Eşitti Kimdir? Furkan Uğur Eşitti:1991 yılında Kars’ın Akyaka İlçesi Süngüdere köyünde dünyaya geldim. İlk ve Ortaokul öğrenimimi Ankara Gören Eller Görme Engelliler İlköğretim Okulu’nda,  Lise’yi ise Gebze Atatürk Lisesi’nde okudum. Lise’den sonra önce Üniversitede tarih bölümü okudum, sonra bana göre olmadığını görünce bıraktım. Şu anda Atatürk Üniversitesi Sosyal hizmetler Bölümü’nde okuyorum. Çayırova Belediyesi’nde memurum. Beyazay Derneği Kocaeli Şube Başkanıyım. Kars’ta doğduktan sonra Ailem Kırıkkale’ye yerleşti. Görme engelli olduğum anlaşılınca üzüntü ve hayal  kırıklığı yaşadılar. Ama bunu bana hiç htirmediler. Mahallede ki arkadaşlarımla yeri geldi koştum, oynadım, bisiklete bindim, yeri geldi kendimi yaraladım. Çocukluğumu elimden geldiğince yaşadım. Evliyim ve bir oğlum var.
Beyaz Ay derneği Kocaeli Şube Başkanı Furkan Uğur Eşitti 24 Haziran seçimleri için milletvekili aday adayı başvurusunu gerçekleştirdi.

Furkan Uğur Eşitti Kimdir?

Furkan Uğur Eşitti:1991 yılında Kars’ın Akyaka İlçesi Süngüdere köyünde dünyaya geldim. İlk ve Ortaokul öğrenimimi Ankara Gören Eller Görme Engelliler İlköğretim Okulu’nda,  Lise’yi ise Gebze Atatürk Lisesi’nde okudum. Lise’den sonra önce Üniversitede tarih bölümü okudum, sonra bana göre olmadığını görünce bıraktım. Şu anda Atatürk Üniversitesi Sosyal hizmetler Bölümü’nde okuyorum. Çayırova Belediyesi’nde memurum. Beyazay Derneği Kocaeli Şube Başkanıyım. Kars’ta doğduktan sonra Ailem Kırıkkale’ye yerleşti. Görme engelli olduğum anlaşılınca üzüntü ve hayal  kırıklığı yaşadılar. Ama bunu bana hiç htirmediler. Mahallede ki arkadaşlarımla yeri geldi koştum, oynadım, bisiklete bindim, yeri geldi kendimi yaraladım. Çocukluğumu elimden geldiğince yaşadım. Evliyim ve bir oğlum var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.