19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

EŞİTTİ’DEN GÜZELOĞLU’NA ZİYARET

Kocaeli 07.04.2017 - 11:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

EŞİTTİ’DEN GÜZELOĞLU’NA ZİYARET

Türkiye Beyaz Ay Derneği Kocaeli Şube Başkanı Furkan Uğur Eşitti yönetimi ile birlikte Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret etti.

    Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Türkiye Beyaz Ay Derneği Kocaeli Şube Başkanı Furkan Uğur Eşitti ve dernek üyeleri; Mehmet Köse ile Zafer Çelik’i makamında kabul etti. EŞİTTİ GÜZELOĞLU’NU YARIŞMA’YA DAVET ETTİ Vali Güzeloğlu, Türkiye Beyaz Ay Derneği Kocaeli Şube Başkanı Furkan Uğur Eşitti, Vali Güzeloğlu’na, dernek çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulundu ve Türkiye genelinde düzenlenecek olan “Uluslararası Görme Engelliler Kur’an-ı Kerim Okuma Yarışması”  hakkında bilgi arz ederek, kabullerinden dolayı teşekkür etti. Vali Güzeloğlu ise Türkiye Beyaz Ay Derneği Kocaeli Şube Başkanı Furkan Uğur Eşitti ve dernek üyelerine çalışmalarında başarılar diledi ve yapacakları yarışma için gerekli desteği sağlayacaklarını belirtti.
Türkiye Beyaz Ay Derneği Kocaeli Şube Başkanı Furkan Uğur Eşitti yönetimi ile birlikte Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret etti.

 

 

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Türkiye Beyaz Ay Derneği Kocaeli Şube Başkanı Furkan Uğur Eşitti ve dernek üyeleri; Mehmet Köse ile Zafer Çelik’i makamında kabul etti.

EŞİTTİ GÜZELOĞLU’NU YARIŞMA’YA DAVET ETTİ

Vali Güzeloğlu, Türkiye Beyaz Ay Derneği Kocaeli Şube Başkanı Furkan Uğur Eşitti, Vali Güzeloğlu’na, dernek çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulundu ve Türkiye genelinde düzenlenecek olan “Uluslararası Görme Engelliler Kur’an-ı Kerim Okuma Yarışması”  hakkında bilgi arz ederek, kabullerinden dolayı teşekkür etti. Vali Güzeloğlu ise Türkiye Beyaz Ay Derneği Kocaeli Şube Başkanı Furkan Uğur Eşitti ve dernek üyelerine çalışmalarında başarılar diledi ve yapacakları yarışma için gerekli desteği sağlayacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.