EŞİYLE KAVGA ETTİ KENDİNİ ASTI

Darıca 09.11.2016 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

EŞİYLE KAVGA ETTİ KENDİNİ ASTI

39 yaşındaki şahıs ile kavga ettikten sonra hastaneye giderek darp raporu almak isteyen 35 yaşındaki Y. Açıkgöz, eve girdikten sonra kocasının tavana asılı cesediyle karşılaştı

Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki evlerinde sık sık kavga ettikleri ileri sürülen 1 çocuk sahibi, elektrik işleriyle uğraşan Murat Açıkgöz ve eşi Y. Açıkgöz, önceki gün sabaha karşı yine şiddetli bir kavgaya tutuştular. Birbirlerini darp eden çiftten Y. Açıkgöz, daha sonra rapor almak için gittiği Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ndeki muayenesinin ardından polise gitmekten vazgeçerek evine döndü.   KORKUNÇ MANZARAYLA KARŞILAŞTI Aynı gün sabah saat 03.00 sularında evine dönen Y. Açıkgöz, içeriye girdiğinde korkunç manzarayla karşılaştı. Kocasının kendisini iple tavana astığını gören Y. Açıkgöz, daha sonra durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yapılan incelemenin ardından kendisini tavana asarak intihar eden Murat Açıkgöz’ün cansız bedeni morga kaldırılırken, eşi Y. Açıkgöz emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
39 yaşındaki şahıs ile kavga ettikten sonra hastaneye giderek darp raporu almak isteyen 35 yaşındaki Y. Açıkgöz, eve girdikten sonra kocasının tavana asılı cesediyle karşılaştı

Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki evlerinde sık sık kavga ettikleri ileri sürülen 1 çocuk sahibi, elektrik işleriyle uğraşan Murat Açıkgöz ve eşi Y. Açıkgöz, önceki gün sabaha karşı yine şiddetli bir kavgaya tutuştular. Birbirlerini darp eden çiftten Y. Açıkgöz, daha sonra rapor almak için gittiği Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ndeki muayenesinin ardından polise gitmekten vazgeçerek evine döndü.

 

KORKUNÇ MANZARAYLA KARŞILAŞTI

Aynı gün sabah saat 03.00 sularında evine dönen Y. Açıkgöz, içeriye girdiğinde korkunç manzarayla karşılaştı. Kocasının kendisini iple tavana astığını gören Y. Açıkgöz, daha sonra durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yapılan incelemenin ardından kendisini tavana asarak intihar eden Murat Açıkgöz’ün cansız bedeni morga kaldırılırken, eşi Y. Açıkgöz emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.