Eski Eşini Hem Bıçakladı, Hem Ayaklarından Vurdu!

03.12.2017 - 21:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Eski Eşini Hem Bıçakladı, Hem Ayaklarından Vurdu!

Ayrıldığı eşinin başkasıyla evlenmesini hazmedemeyen R.K., eski eşini 11 yerinden bıçaklayıp tabancayla kurşun yağmuruna tuttu.

Antalya'da eski eşinin başkasıyla evlenmesine öfkelenen eski koca, dehşet saçtı. Eski eşini önce bıçakladı sonra tabancayla vurdu. ESKİ EŞİNİN BAŞKASIYLA EVLENDİĞİNİ DUYUNCA ÇILDIRDI Olay, saat 10.00 sıralarında, Kepez ilçesi Şafak Mahallesi'nde meydana geldi. Bir süre evli kalan R.K. ile S.A., boşandı. Eski karısının başkasıyla evlenmesini hazmedemeyen R.K., uzun süre yerini aradığı S.A.'nın Şafak Mahallesi'nde çalıştığını tespit etti. 11 YERİNDEN BIÇAKLAYIP KURŞUN YAĞDIRDI Evinden çıkan S.A.'yı takibe alan R.K., sokakta eski eşinin karşısına aniden çıktı. S.A.'ya hakaret eden R.K., belinden çıkardığı 'sallama' diye tabir edilen bıçakla eski eşine saldırdı. S.A.'yı vücudunun 11 yerinden yaralayan R.K., daha sonra tabancayla sağ diz kapağının üstünden ve sol topuğundan vurarak kaçtı. KADIN AMELİYATA ALINDI, CANİ KOCA KAÇTI       S.A.'ya ilk müdahaleyi yapan çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ve polise haber verdi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen sağlık ekibi, yaralı S.A.'yı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. S.A., hastanede ameliyata alınırken, polis, olay sonrası kaçan R.K.'yi yakalamak için çalışma başlattı.
Ayrıldığı eşinin başkasıyla evlenmesini hazmedemeyen R.K., eski eşini 11 yerinden bıçaklayıp tabancayla kurşun yağmuruna tuttu.

Antalya'da eski eşinin başkasıyla evlenmesine öfkelenen eski koca, dehşet saçtı. Eski eşini önce bıçakladı sonra tabancayla vurdu.

ESKİ EŞİNİN BAŞKASIYLA EVLENDİĞİNİ DUYUNCA ÇILDIRDI

Olay, saat 10.00 sıralarında, Kepez ilçesi Şafak Mahallesi'nde meydana geldi. Bir süre evli kalan R.K. ile S.A., boşandı. Eski karısının başkasıyla evlenmesini hazmedemeyen R.K., uzun süre yerini aradığı S.A.'nın Şafak Mahallesi'nde çalıştığını tespit etti.

11 YERİNDEN BIÇAKLAYIP KURŞUN YAĞDIRDI

Evinden çıkan S.A.'yı takibe alan R.K., sokakta eski eşinin karşısına aniden çıktı. S.A.'ya hakaret eden R.K., belinden çıkardığı 'sallama' diye tabir edilen bıçakla eski eşine saldırdı. S.A.'yı vücudunun 11 yerinden yaralayan R.K., daha sonra tabancayla sağ diz kapağının üstünden ve sol topuğundan vurarak kaçtı.

KADIN AMELİYATA ALINDI, CANİ KOCA KAÇTI

 

 

 

S.A.'ya ilk müdahaleyi yapan çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ve polise haber verdi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen sağlık ekibi, yaralı S.A.'yı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. S.A., hastanede ameliyata alınırken, polis, olay sonrası kaçan R.K.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.