19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Eski ilçe başkanından şok sözler!

Siyaset 28.07.2020 - 16:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Eski ilçe başkanından şok sözler!

CHP Gebze eski İlçe Başkanı Güner Anlar Baş, 27 yaşında CHP’nin Parti Meclisi’ne girmeyi başaran ve başörtülü olmasıyla dikkat çeken Avukat Sevgi Kılıç hakkında şok edecek ifadeler kullandı. CHP Gebze eski İlçe Başkanı Güner Anlar Baş, 27 yaşında CHP’nin Parti Meclisi’ne girmeyi başaran ve başörtülü olmasıyla dikkat çeken Avukat Sevgi Kılıç, için çok konuşulacak ifadeler kullandı. Baş mesajında “Cumhuriyet Halk Partisine 1983 yılında üye oldum. Kadın Kolları Genel Sekreterliği ve İlçe Başkanlığı da yaptığım bu partide, ön seçimle ön sıralarda yer alabilen milletvekili adayı da oldum. Mücadelemin temelinde yobazlığın yaklaşan ayak sesleri vardı. Cumhuriyet ve Atatürk sayesinde edindiğimiz tüm kazanımlarını kaybetmeye başlayacağımızı, özellikle de kadın haklarının nasıl yok edilmek üzere olduğunu gördüğüm ve kızıma yok edilmiş bir cumhuriyet bırakmaya hakkım olmadığını düşünerek yıllarca çaba gösterdim. Sadece ben değil, bu düşünceye inanan milyonlarca partili arkadaşım. Gelinen noktaya bakın, siyasal İslamın sembolü türbanlı hatun. Kimdir bu arkadaş, ne işi var partimizde, emek vermiş binlerce partili arkadaşımız varken bu da ne oluyor, mücadele ettiklerimiz mi bizi yönetecek. Bu arada analarımızın başörtüsü değildir burada eleştirdiğim, gericiliği sembolü türbandır, tekrar belirtmek isterim” dedi. BÜYÜK ELEŞTİRİ TOPLADI Paylaşıma birçok takipçiden tepki gelirken, özellikle mesajın içerisinde yer alan “yobaz” kelimesi büyük eleştiri topladı. Eski ilçe başkanı Baş’a tepki gösteren çok sayıda takipçi, Baş’ın bu paylaşımına eleştiri dolu sözler sarf ettiler. Baş’a gelen yorumlardan birisi de “Başı kapalı olanlar CHP’de siyaset yapabilir, seçimlerde çalışabilir ama bir yere seçilemezler mi? Yani seçme hakkı var da seçilme hakkı yok mu?” oldu.

CHP Gebze eski İlçe Başkanı Güner Anlar Baş, 27 yaşında CHP’nin Parti Meclisi’ne girmeyi başaran ve başörtülü olmasıyla dikkat çeken Avukat Sevgi Kılıç hakkında şok edecek ifadeler kullandı.

CHP Gebze eski İlçe Başkanı Güner Anlar Baş, 27 yaşında CHP’nin Parti Meclisi’ne girmeyi başaran ve başörtülü olmasıyla dikkat çeken Avukat Sevgi Kılıç, için çok konuşulacak ifadeler kullandı. Baş mesajında “Cumhuriyet Halk Partisine 1983 yılında üye oldum. Kadın Kolları Genel Sekreterliği ve İlçe Başkanlığı da yaptığım bu partide, ön seçimle ön sıralarda yer alabilen milletvekili adayı da oldum. Mücadelemin temelinde yobazlığın yaklaşan ayak sesleri vardı. Cumhuriyet ve Atatürk sayesinde edindiğimiz tüm kazanımlarını kaybetmeye başlayacağımızı, özellikle de kadın haklarının nasıl yok edilmek üzere olduğunu gördüğüm ve kızıma yok edilmiş bir cumhuriyet bırakmaya hakkım olmadığını düşünerek yıllarca çaba gösterdim. Sadece ben değil, bu düşünceye inanan milyonlarca partili arkadaşım. Gelinen noktaya bakın, siyasal İslamın sembolü türbanlı hatun. Kimdir bu arkadaş, ne işi var partimizde, emek vermiş binlerce partili arkadaşımız varken bu da ne oluyor, mücadele ettiklerimiz mi bizi yönetecek. Bu arada analarımızın başörtüsü değildir burada eleştirdiğim, gericiliği sembolü türbandır, tekrar belirtmek isterim” dedi.

BÜYÜK ELEŞTİRİ TOPLADI

Paylaşıma birçok takipçiden tepki gelirken, özellikle mesajın içerisinde yer alan “yobaz” kelimesi büyük eleştiri topladı. Eski ilçe başkanı Baş’a tepki gösteren çok sayıda takipçi, Baş’ın bu paylaşımına eleştiri dolu sözler sarf ettiler. Baş’a gelen yorumlardan birisi de “Başı kapalı olanlar CHP’de siyaset yapabilir, seçimlerde çalışabilir ama bir yere seçilemezler mi? Yani seçme hakkı var da seçilme hakkı yok mu?” oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.