Eski Kocaeli Valisi Topaca, yeni görevine başladı

Kocaeli 22.09.2016 - 09:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Eski Kocaeli Valisi Topaca, yeni görevine başladı

Resmi Gazete’nin 7 Eylül 2016 tarihli sayısında yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Ankara Valiliği’ne atandığı duyurulan eski Kocaeli ve Hatay Valisi Ercan Topaca, görevine başladı.

7 Eylül 2016 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan kararname ile Ankara Valiliği’ne atanan eski Kocaeli ve Hatay Valisi Ercan Topaca, gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından görevine başladı. Topaca, Hükümet Konağı önünde eski Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, vali yardımcıları, merkez ilçe kaymakamları, bölge ve il müdürleri tarafından karşılandı. Kılıçlar ile birlikte makama geçen Topaca, bir süre yapılan sohbetin ardından, görevi kendisinden devraldığı Kılıçlar’ı uğurladı. TEŞEKKÜR ETTİ Devir teslim töreninin ardından vali yardımcıları, merkez ilçe kaymakamları, bölge ve il müdürleri ile bir toplantı yapan Topaca, Türkiye Cumhuriyeti’nin Başkenti Ankara Valisi olarak göreve başladığı bu günde çalışma arkadaşlarının kendisine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. BENİM İÇİN FIRSAT Bu görevi kendisine layık gören Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Başbakan Yıldırım’a ve İçişleri Bakanı’na da şükranlarını sunan Vali Topaca, “Ankaralılara hizmet etmek için bir fırsat olarak gördüğüm bu görevi devralmaktan onur duyduğumu ifade etmek isterim. Devraldığımız hizmet bayrağını daha ileriye götürmeye gayret edeceğiz. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için devletimizin vermiş olduğu imkânlar ve sorumluluklar çerçevesinde hep birlikte çalışacağız. İlimizdeki tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparak birlik ve beraberlik, güven ve dayanışma anlayışı içerisinde Başkentimize hizmetimizi sürdüreceğiz” diye konuştu. 
Resmi Gazete’nin 7 Eylül 2016 tarihli sayısında yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Ankara Valiliği’ne atandığı duyurulan eski Kocaeli ve Hatay Valisi Ercan Topaca, görevine başladı.

7 Eylül 2016 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan kararname ile Ankara Valiliği’ne atanan eski Kocaeli ve Hatay Valisi Ercan Topaca, gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından görevine başladı. Topaca, Hükümet Konağı önünde eski Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, vali yardımcıları, merkez ilçe kaymakamları, bölge ve il müdürleri tarafından karşılandı. Kılıçlar ile birlikte makama geçen Topaca, bir süre yapılan sohbetin ardından, görevi kendisinden devraldığı Kılıçlar’ı uğurladı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Devir teslim töreninin ardından vali yardımcıları, merkez ilçe kaymakamları, bölge ve il müdürleri ile bir toplantı yapan Topaca, Türkiye Cumhuriyeti’nin Başkenti Ankara Valisi olarak göreve başladığı bu günde çalışma arkadaşlarının kendisine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

BENİM İÇİN FIRSAT

Bu görevi kendisine layık gören Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Başbakan Yıldırım’a ve İçişleri Bakanı’na da şükranlarını sunan Vali Topaca, “Ankaralılara hizmet etmek için bir fırsat olarak gördüğüm bu görevi devralmaktan onur duyduğumu ifade etmek isterim. Devraldığımız hizmet bayrağını daha ileriye götürmeye gayret edeceğiz. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için devletimizin vermiş olduğu imkânlar ve sorumluluklar çerçevesinde hep birlikte çalışacağız. İlimizdeki tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparak birlik ve beraberlik, güven ve dayanışma anlayışı içerisinde Başkentimize hizmetimizi sürdüreceğiz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.