19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ESKİ SULTAN ŞİMDİ BATMANDA

Spor 11.02.2016 - 09:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ESKİ SULTAN ŞİMDİ BATMANDA

Batmanı BAL Liginde temsil eden Gercüş Bağlarspor, Can Karabulut ve Veysi Sosyal ile anlaşma sağladı.

Bölgesel Amatör ligde mücadele eden Batman temsilcisi Gercüş Bağlarspor, transfer döneminin son günlerine yaklaşırken Can Karabulut ve eski futbolcusu Veysi Sosyal ile anlaşma sağladı. 15 Şubat'ta son bulacak olan ara transfer dönemi öncesinde takıma iki takviye daha yapan Bağlarspor, Süper lig takımlarından Eskişehirspor'da profesyonel olan Batman doğumlu Can Karabulut'u renklerine bağladı. 23 yaşındaki Karabulut, sırasıyla Fenerbahçe spor kulübünde amatör olarak ardından, Eskişehirspor ile profesyonel, Anadolu Üsküdar spor ile 3. lig Bölgesel amatör ligde İstanbul ekibi Modafenspor ve son olarak Gebze Sultanspor formalarını terletti. Can Karabulut ile her konuda anlaşan Bağlarspor'un bugün tecrübeli futbolcuya imza attırması bekleniliyor. Öte yandan geçtiğimiz sezon Gercüş Bağlarspor'da top koşturan Veysi Soysal, sezon başında Bölgesel amatör ligde mücadele eden Antalya temsilcisi Laraspor transfer olmuştu. Devre arasında eski takımı ile yeniden anlaşan Soysal, Bağlarspor antrenmanlarına katılmaya başladı.
Batmanı BAL Liginde temsil eden Gercüş Bağlarspor, Can Karabulut ve Veysi Sosyal ile anlaşma sağladı.

Bölgesel Amatör ligde mücadele eden Batman temsilcisi Gercüş Bağlarspor, transfer döneminin son günlerine yaklaşırken Can Karabulut ve eski futbolcusu Veysi Sosyal ile anlaşma sağladı.

15 Şubat'ta son bulacak olan ara transfer dönemi öncesinde takıma iki takviye daha yapan Bağlarspor, Süper lig takımlarından Eskişehirspor'da profesyonel olan Batman doğumlu Can Karabulut'u renklerine bağladı.

23 yaşındaki Karabulut, sırasıyla Fenerbahçe spor kulübünde amatör olarak ardından, Eskişehirspor ile profesyonel, Anadolu Üsküdar spor ile 3. lig Bölgesel amatör ligde İstanbul ekibi Modafenspor ve son olarak Gebze Sultanspor formalarını terletti.

Can Karabulut ile her konuda anlaşan Bağlarspor'un bugün tecrübeli futbolcuya imza attırması bekleniliyor.

Öte yandan geçtiğimiz sezon Gercüş Bağlarspor'da top koşturan Veysi Soysal, sezon başında Bölgesel amatör ligde mücadele eden Antalya temsilcisi Laraspor transfer olmuştu.

Devre arasında eski takımı ile yeniden anlaşan Soysal, Bağlarspor antrenmanlarına katılmaya başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.