19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Eskiçarşı’dan anlamlı slayt

Spor 08.05.2017 - 11:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Eskiçarşı’dan anlamlı slayt

BİRLİK VE BERABERLİK GECESİNDE NELER OLDU

Gebzespor camiası, mor beyazlı kulübün 62.kuruluş yıldönümü sebebiyle düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde bir araya geldi. Gebze Holiday Inn Otel’de düzenlenen geceye Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Gebze ilçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, CHP Gebze ilçe Başkanı Recep Dursun, Denizliköyüspor Başkanı Necat Araba, Gebzespor kulüp yöneticilerinden Bülent Turhan, Sezai İri, Salih Çakıroğlu, Adem Yıldırım ve Ümit Aydın’ın yanı sıra, çok sayıda Eskiçarşı taraftarı katıldı. İLKER ÇAKIR ÖNCESİ VE SONRASI Eskiçarşı taraftarlarının düzenlediği birlik ve beraberlik gecesi slayt sunumuyla başladı. Slayt gösterisinde  Gebzespor Başkanı İlker Çakır döneminin öncesi ve sonrası konu edilirken, Başkan Çakır’ın görev yaptığı 3 sezon boyunca Gebzespor için yaptığı çalışmalar ve fedakarlıklar uzun süre alkışlandı. Gebzespor’un 3 sezon öncesinde yaşadığı zorlukları hatırlatan Eskiçarşılılar, Başkan Çakır ve ekibinin kulübü yeniden ayağa kaldırdığını hatırlatarak Çakır ve ekibinin emeklerini dile getirdiler.
BİRLİK VE BERABERLİK GECESİNDE NELER OLDU

Gebzespor camiası, mor beyazlı kulübün 62.kuruluş yıldönümü sebebiyle düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde bir araya geldi. Gebze Holiday Inn Otel’de düzenlenen geceye Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Gebze ilçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, CHP Gebze ilçe Başkanı Recep Dursun, Denizliköyüspor Başkanı Necat Araba, Gebzespor kulüp yöneticilerinden Bülent Turhan, Sezai İri, Salih Çakıroğlu, Adem Yıldırım ve Ümit Aydın’ın yanı sıra, çok sayıda Eskiçarşı taraftarı katıldı.

İLKER ÇAKIR ÖNCESİ VE SONRASI

Eskiçarşı taraftarlarının düzenlediği birlik ve beraberlik gecesi slayt sunumuyla başladı. Slayt gösterisinde  Gebzespor Başkanı İlker Çakır döneminin öncesi ve sonrası konu edilirken, Başkan Çakır’ın görev yaptığı 3 sezon boyunca Gebzespor için yaptığı çalışmalar ve fedakarlıklar uzun süre alkışlandı. Gebzespor’un 3 sezon öncesinde yaşadığı zorlukları hatırlatan Eskiçarşılılar, Başkan Çakır ve ekibinin kulübü yeniden ayağa kaldırdığını hatırlatarak Çakır ve ekibinin emeklerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.