Eskiçarşı’dan Çanakkale çıkarması

Spor 10.07.2018 - 11:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Eskiçarşı’dan Çanakkale çıkarması

Tribüne ve topluma fayda sağlayacak sosyal sorumluluk projeleri üretmeyi kendine ilke edinen Gebzespor’un taraftar grubu Eskiçarşı, önceki gün kulüp otobüsüyle Çanakkale’ye giderek şehitlik ziyaretinde bulundu.

Gebzespor’un taraftar grubu Eskiçarşı, önceki gün kulüp otobüsüyle Çanakkale’ye giderek şehitlik ziyaretinde bulundu. En kanlı çarpışmaların yaşandığı cepheleri ve tabyaları gezen taraftarlar, gezi boyunca duygusal anlar yaşadı. Hayatları tribünden ibaret olmayan ve düzenledikleri sosyal etkinliklerle adlarını sıkça duyuran Gebzespor’un fanatik taraftar grubu Eskiçarşı, hafta sonu Çanakkale’deydi. İstiklal destanının yazıldığı toprakları gezen mor-beyazlı taraftarlar duygusal anlar yaşadı. Conkbayırı, Anafartalar, Seddülbahir, Alçıtepe, Kilitbahir ve Arıburnu başta olmak üzere savaşın önemli cephelerini gezen taraftarlar, Çanakkale’nin şanlı tarihine tanıklık ettiler. ŞEHİTLER İÇİN DUA EDİLDİ Büyük Şehitlik Abidesi ve 57. Piyade Alay Şehitliği’ni de ziyaret ederek, şehit askerlerimiz için bol bol dua eden Eskiçarşı grubu gezi boyunca sık sık duygusal anlar yaşadılar. Bol bol hatıra fotoğrafı da çektiren mor-beyazlı taraftarlar gelecek yıl daha kalabalık bir toplulukla Çanakkale’ye gitmek için sözleşti.  
Tribüne ve topluma fayda sağlayacak sosyal sorumluluk projeleri üretmeyi kendine ilke edinen Gebzespor’un taraftar grubu Eskiçarşı, önceki gün kulüp otobüsüyle Çanakkale’ye giderek şehitlik ziyaretinde bulundu.

Gebzespor’un taraftar grubu Eskiçarşı, önceki gün kulüp otobüsüyle Çanakkale’ye giderek şehitlik ziyaretinde bulundu. En kanlı çarpışmaların yaşandığı cepheleri ve tabyaları gezen taraftarlar, gezi boyunca duygusal anlar yaşadı. Hayatları tribünden ibaret olmayan ve düzenledikleri sosyal etkinliklerle adlarını sıkça duyuran Gebzespor’un fanatik taraftar grubu Eskiçarşı, hafta sonu Çanakkale’deydi. İstiklal destanının yazıldığı toprakları gezen mor-beyazlı taraftarlar duygusal anlar yaşadı. Conkbayırı, Anafartalar, Seddülbahir, Alçıtepe, Kilitbahir ve Arıburnu başta olmak üzere savaşın önemli cephelerini gezen taraftarlar, Çanakkale’nin şanlı tarihine tanıklık ettiler.

ŞEHİTLER İÇİN DUA EDİLDİ

Büyük Şehitlik Abidesi ve 57. Piyade Alay Şehitliği’ni de ziyaret ederek, şehit askerlerimiz için bol bol dua eden Eskiçarşı grubu gezi boyunca sık sık duygusal anlar yaşadılar. Bol bol hatıra fotoğrafı da çektiren mor-beyazlı taraftarlar gelecek yıl daha kalabalık bir toplulukla Çanakkale’ye gitmek için sözleşti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.