19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Eskiçarşı'dan Güner Müdüre ziyaret

Spor 14.01.2016 - 15:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Eskiçarşı'dan Güner Müdüre ziyaret

Eskiçarşı'dan Güner Müdüre ziyaret

Gebzespor Tribün Lideri Abdulkerim Yıldırım, Gebzespor Taraftarlar Derneği Başkanı İmdat Karakaya ve Eskiçarşı Taraftar Grubu’nun tanınmış isimlerinden Çetin Gök, bir süre önce Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne atanan Gebze Eski Emniyet Müdürü Güner Yılmaz’ı önceki gün makamında ziyaret etti. Üzerinde ‘Tribünlerde ve Gebze’mizde hep iyi niyetiyle güzel anılan tek Emniyet Müdürümüze sevgi ve saygılarımızla…’ notu yazan çiçeği Yılmaz’a takdim eden taraftarlar, Güner Müdüre yeni görevinde başarılar diledi. Güner Müdür, Gebzespor’u yakından takip ettiğini ve Başkan İlker Çakır’ın Gebze’de sporun gelişmesi adına bir şans olduğunu dile getirdi. DOSTLUK KAZANSIN Başkan İlker Çakır’ın Gebzespor adına yapmış olduğu çalışmaları takdir ettiğini dile getiren Güner Yılmaz,” Gebze’de görev yaptığımız sırada maç ve toplantılar vesilesiyle İlker Başkanla görüşüyorduk. Gebzespor için müthiş özveriyle çalışıyor. Yapmış olduğu çalışmalar takdire şayan. Kulübün üzerine kambur olan borçları neredeyse bitirdi. Gebzespor’un geleceği sayesinde aydınlık” diye konuştu. Güner Müdür, 24 Ocak’ta oynanacak Kocaelispor-Gebzespor derbisi için ise ‘dostluk kazansın’ temennisinde bulundu.
Eskiçarşı'dan Güner Müdüre ziyaret

Gebzespor Tribün Lideri Abdulkerim Yıldırım, Gebzespor Taraftarlar Derneği Başkanı İmdat Karakaya ve Eskiçarşı Taraftar Grubu’nun tanınmış isimlerinden Çetin Gök, bir süre önce Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne atanan Gebze Eski Emniyet Müdürü Güner Yılmaz’ı önceki gün makamında ziyaret etti. Üzerinde ‘Tribünlerde ve Gebze’mizde hep iyi niyetiyle güzel anılan tek Emniyet Müdürümüze sevgi ve saygılarımızla…’ notu yazan çiçeği Yılmaz’a takdim eden taraftarlar, Güner Müdüre yeni görevinde başarılar diledi. Güner Müdür, Gebzespor’u yakından takip ettiğini ve Başkan İlker Çakır’ın Gebze’de sporun gelişmesi adına bir şans olduğunu dile getirdi.

DOSTLUK KAZANSIN

Başkan İlker Çakır’ın Gebzespor adına yapmış olduğu çalışmaları takdir ettiğini dile getiren Güner Yılmaz,” Gebze’de görev yaptığımız sırada maç ve toplantılar vesilesiyle İlker Başkanla görüşüyorduk. Gebzespor için müthiş özveriyle çalışıyor. Yapmış olduğu çalışmalar takdire şayan. Kulübün üzerine kambur olan borçları neredeyse bitirdi. Gebzespor’un geleceği sayesinde aydınlık” diye konuştu. Güner Müdür, 24 Ocak’ta oynanacak Kocaelispor-Gebzespor derbisi için ise ‘dostluk kazansın’ temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.