Eskiçarşı mabedinde oruç açtı!

Spor 03.06.2018 - 16:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Eskiçarşı mabedinde oruç açtı!

ESKİÇARŞI’NIN GELENEKSEL İFTARI BU YIL ALAETTİN KURT STADI’NDA YAPILDI

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile bir taraftar grubunun çok ötesinde olan Gebzespor’un itici gücü Eskiçarşı, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programını bu yıl mabedi Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu iftar programına, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebzespor eski Başkanı İlker Çakır, Gebzespor yönetim kurulu üyeleri, Gebzespor futbolcularından Serkan Esen ile Oktay Demircan, Darıca Gençlerbirliği, Sakaryaspor, İnegölspor, Gebze GFB, Gebze Ultraslan taraftar grupları ve çok sayıda Eskiçarşı taraftarı katıldı. 7’DEN 70’E KATILIM Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda kurulan dev iftar sofrasında Kur’an-ı Kerim ziyafetiyle dualarda buluşan Gebzeli vatandaşlar, Eskiçarşı’nın iftarına akın ettiler. Büyük-küçük, genç-yaşlı olmak üzere 7’den 70’e herkesin katıldığı iftar programında güzel bir misafirperverlik örneği gösteren Eskiçarşı tribünlerinin önde gelen isimleri, misafirler ile yakından ilgilendi. KÖŞKER: GEBZESPOR’A SAHİP ÇIKALIM Gebzespor’un en önemli destekçisi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, iftar öncesinde yaptığı konuşmada, Gebzeliler’e seslenerek halka ve taraftarlara Gebzespor’a sahip çıkmaya davet etti. Köşker,’’Gittiğiniz her yerde Gebzespor’a iyi bir şekilde temsil ederek takımınıza sahip çıkın. Gebzespor, kentimizin en önemli markalarından biridir. Gebzespor’u yaşatmak ve büyütmek hepimizin görevi. Bu güzel iftar sofrasında sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum’’dedi.
ESKİÇARŞI’NIN GELENEKSEL İFTARI BU YIL ALAETTİN KURT STADI’NDA YAPILDI

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile bir taraftar grubunun çok ötesinde olan Gebzespor’un itici gücü Eskiçarşı, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programını bu yıl mabedi Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu iftar programına, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebzespor eski Başkanı İlker Çakır, Gebzespor yönetim kurulu üyeleri, Gebzespor futbolcularından Serkan Esen ile Oktay Demircan, Darıca Gençlerbirliği, Sakaryaspor, İnegölspor, Gebze GFB, Gebze Ultraslan taraftar grupları ve çok sayıda Eskiçarşı taraftarı katıldı.

7’DEN 70’E KATILIM

Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda kurulan dev iftar sofrasında Kur’an-ı Kerim ziyafetiyle dualarda buluşan Gebzeli vatandaşlar, Eskiçarşı’nın iftarına akın ettiler. Büyük-küçük, genç-yaşlı olmak üzere 7’den 70’e herkesin katıldığı iftar programında güzel bir misafirperverlik örneği gösteren Eskiçarşı tribünlerinin önde gelen isimleri, misafirler ile yakından ilgilendi.

KÖŞKER: GEBZESPOR’A SAHİP ÇIKALIM

Gebzespor’un en önemli destekçisi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, iftar öncesinde yaptığı konuşmada, Gebzeliler’e seslenerek halka ve taraftarlara Gebzespor’a sahip çıkmaya davet etti. Köşker,’’Gittiğiniz her yerde Gebzespor’a iyi bir şekilde temsil ederek takımınıza sahip çıkın. Gebzespor, kentimizin en önemli markalarından biridir. Gebzespor’u yaşatmak ve büyütmek hepimizin görevi. Bu güzel iftar sofrasında sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.