19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Eskiçarşı minik elleri ısıttı

Spor 29.11.2016 - 14:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Eskiçarşı minik elleri ısıttı

Eskiçarşı minik elleri ısıttı

Sosyal sorumluluk projeleri üretmeyi kendine ilke edinen Gebzespor’un taraftar grubu Eskiçarşı, anlamlı bir kampanyanın daha mimarı oldu. Gebzespor sevdalıları, Gebzeli öğretmen Fatih Akçay’ın görev yaptığı Van’ın Saray ilçesine bağlı Değirmigöl İlkokulu’na giyim yardımı yaptı. ‘Minik bir eli sen de ısıt’ adı verilen kampanya kapsamında, eldiven, atkı, bere, bot ve montun yanı sıra, kırtasiye malzemelerini Van’a ulaştıran Eskiçarşılılar, yüzleri gülümseten, içimizi ısıtan bir duyarlılık gösterdi. GEBZESPOR FORMALARI GİYDİLER Eskiçarşı tribün lideri Abdül Kerim yardımların ulaştığı okuldaki öğrencilere Gebzespor forması giydirerek, güzel bir görüntü oluşturdu. Yıldırım,‘’Yürekleri güzel olan öğrenci kardeşlerimizin ve değerli öğretmenlerimizin tüm Eskiçarşı’ya ve bütün desteği olan herkese teşekkür ederken selamlarını ilettiler. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun’’dedi.
Eskiçarşı minik elleri ısıttı

Sosyal sorumluluk projeleri üretmeyi kendine ilke edinen Gebzespor’un taraftar grubu Eskiçarşı, anlamlı bir kampanyanın daha mimarı oldu. Gebzespor sevdalıları, Gebzeli öğretmen Fatih Akçay’ın görev yaptığı Van’ın Saray ilçesine bağlı Değirmigöl İlkokulu’na giyim yardımı yaptı. ‘Minik bir eli sen de ısıt’ adı verilen kampanya kapsamında, eldiven, atkı, bere, bot ve montun yanı sıra, kırtasiye malzemelerini Van’a ulaştıran Eskiçarşılılar, yüzleri gülümseten, içimizi ısıtan bir duyarlılık gösterdi.

GEBZESPOR FORMALARI GİYDİLER

Eskiçarşı tribün lideri Abdül Kerim yardımların ulaştığı okuldaki öğrencilere Gebzespor forması giydirerek, güzel bir görüntü oluşturdu. Yıldırım,‘’Yürekleri güzel olan öğrenci kardeşlerimizin ve değerli öğretmenlerimizin tüm Eskiçarşı’ya ve bütün desteği olan herkese teşekkür ederken selamlarını ilettiler. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.