Eskihisar, Fotoğraf Stüdyosuna Döndü!

Gebze 10.07.2018 - 09:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Eskihisar, Fotoğraf Stüdyosuna Döndü!

Eskihisar Sahili, deniz ve doğayla iç içe bulunan yapısı nedeniyle fotoğrafçıların ve fotoğraf severlerin uğrak mekânı oldu.

Gebze’nin gözde mekânlarından olan Eskihisar Sahili, düğün fotoğrafçılarına büyük imkân tanıyor. Sahili, sahile bağlı parkları ve tarihi yapısıyla adeta bir fotoğraf stüdyosuna dönüşen bölge, farklı illerden ziyaretçilerini ağırlıyor. Türkiye’nin farklı noktalarına kadar ünü yayılan Gebze Eskihisar sahiline fotoğrafçıların ilgisi yoğun. Bölgenin fotoğraf açısından oldukça zengin olduğunu söyleyen fotoğrafçılar mavi ve yeşilin de bir arada olduğunu belirtti. Fotoğrafçılar Eskihisar’ı özellikle düğün ve nişan dış mekan çekimlerinde doğal stüdyo olarak kullanıyor. Çiftlerin hayatlarını birleştirecekleri özel günlerinde çektirdikleri fotoğraflarında Eskihisar güzelliğiyle fon oluşturuyor. HABER: KÜBRA AKABALI
Eskihisar Sahili, deniz ve doğayla iç içe bulunan yapısı nedeniyle fotoğrafçıların ve fotoğraf severlerin uğrak mekânı oldu.

Gebze’nin gözde mekânlarından olan Eskihisar Sahili, düğün fotoğrafçılarına büyük imkân tanıyor. Sahili, sahile bağlı parkları ve tarihi yapısıyla adeta bir fotoğraf stüdyosuna dönüşen bölge, farklı illerden ziyaretçilerini ağırlıyor. Türkiye’nin farklı noktalarına kadar ünü yayılan Gebze Eskihisar sahiline fotoğrafçıların ilgisi yoğun. Bölgenin fotoğraf açısından oldukça zengin olduğunu söyleyen fotoğrafçılar mavi ve yeşilin de bir arada olduğunu belirtti. Fotoğrafçılar Eskihisar’ı özellikle düğün ve nişan dış mekan çekimlerinde doğal stüdyo olarak kullanıyor. Çiftlerin hayatlarını birleştirecekleri özel günlerinde çektirdikleri fotoğraflarında Eskihisar güzelliğiyle fon oluşturuyor.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.