GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Eskihisar Kalesi’nde Gebzespor akşamı!

Spor 07.08.2020 - 11:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Eskihisar Kalesi’nde Gebzespor akşamı!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyüköz'ün ev sahipliğindeki Eskihisar Kalesi Ay Işığında Sinema Akşamları’nda Gebzespor fırtınası esti. Başkan Büyükgöz’ün mor beyaz renklere gönül veren taraftarlar için özel olarak düzenlediği gecede Gebzesporlular ‘Bizim için Şampiyon’ isimli sinema filmini izledi.  7’den 70’e yüzlerce taraftarın aileleriyle birlikte katıldığı geceye Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebzespor Başkanı Recep Avcı, Gebzespor yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Gebzespor taraftarı katıldı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, sinema filmini taraftarlar ile birlikte izledi. Gebzespor Başkanı Recep Avcı, geceye eşi ile birlikte katıldı. Eskiçarşı taraftarları renkli geceye aileleri ile birlikte katıldılar. Gebzespor yöneticileri Şener Çelikkaleli ve Abbas Sır da geceye katılanlar arasındaydı. Gecede bir Gebzespor taraftarı kız arkadaşına evlenme teklifi etti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, meşalelerle karşılandı. Başkan Büyükgöz, Gebzespor taraftarı Yavuzhan Sır ile yakından ilgilendi. Eskihisar Kalesi’ne asılan Gebzespor pankartı güzel bir görüntü oluşturdu. Mor beyazlı taraftarlar film öncesinde meşale yakarak tezahüratlarda bulundular.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyüköz'ün ev sahipliğindeki Eskihisar Kalesi Ay Işığında Sinema Akşamları’nda Gebzespor fırtınası esti. Başkan Büyükgöz’ün mor beyaz renklere gönül veren taraftarlar için özel olarak düzenlediği gecede Gebzesporlular ‘Bizim için Şampiyon’ isimli sinema filmini izledi.  7’den 70’e yüzlerce taraftarın aileleriyle birlikte katıldığı geceye Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze bölgesi Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Gebzespor Başkanı Recep Avcı, Gebzespor yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Gebzespor taraftarı katıldı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, sinema filmini taraftarlar ile birlikte izledi.

Gebzespor Başkanı Recep Avcı, geceye eşi ile birlikte katıldı.

Eskiçarşı taraftarları renkli geceye aileleri ile birlikte katıldılar.

Gebzespor yöneticileri Şener Çelikkaleli ve Abbas Sır da geceye katılanlar arasındaydı.

Gecede bir Gebzespor taraftarı kız arkadaşına evlenme teklifi etti.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, meşalelerle karşılandı.

Başkan Büyükgöz, Gebzespor taraftarı Yavuzhan Sır ile yakından ilgilendi.

Eskihisar Kalesi’ne asılan Gebzespor pankartı güzel bir görüntü oluşturdu.

Mor beyazlı taraftarlar film öncesinde meşale yakarak tezahüratlarda bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.