Eskihisar ve Darıca birleşiyor!

Gebze 15.07.2019 - 15:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Eskihisar ve Darıca birleşiyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Darıca Millet Bahçesi’nin birinci etabı olan Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı’nın çalışmalarını tamamladığı Darıca Millet Bahçesi’nin açılışını bugün gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Burayı Eskihisar’la birleştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Eskihisar’la Darıca sahili yılsonunda birleştireceğiz “dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun çalışmalar sonunda Darıca’ya kazandırdığı Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu 1. Etabı,  sosyal donatıları, bisiklet yolları, yeşil alanları ve plajlarıyla vatandaşların hizmetine açıldı. Gerçekleşen açılış programına Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, STK temsilcileri birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  TAMAMINI AÇACAĞIZ Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından selamlama konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “3. Yıldönümü münasebetiyle 15 Temmuz’da aramızdan ayrılan başta Edip Zengin olmak üzere tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Bugün içinde bulunduğumuz alanın halka arza edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum 960 dönümlük alanın ilk etabını açıyoruz. Darıca’mızın geleceği ile alakalı en önemli projelerimizden biri. Görev süremiz boyunca bu alanın tamamını halkımızın kullanımına açacağımızı beyan ediyorum” dedi.  MUHTEŞEM ALAN Başkan Bıyık’ın ardından konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Burası yaklaşık bin dönümlük bir alan. Bu parkın hayata geçmesinde emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Burası muhteşem bir alan, sadece birinci etabın tanıtımını yapıyoruz. Çocuklarımız için çalışmaya devam ediyoruz, yaptığımız her şey geleceğimiz için. İnşallah onların yüzleri hep gülsün, biz onlar için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Burada çok güzel bisiklet yolları ve yürüyüş yolları mevcut. Bu parkta ne çocuklarımız ne de engelli kardeşlerimiz unutuldu.  ESKİHİSAR VE DARICA BİRLEŞECEK Tamamlanacak eksiklikler var iki tane plaj alanları var ama denize girmek tehlikelidir yazıyor. Orada bir cankurtaran ekibi yok. Bunun için de gerekli talimatı verdim. Sahil bandında da duba sistemiyle kontrol edilmesinin ardından yasak kalkacak ve denize girmeye elverişli olacak. Burayı Eskihisar’la birleştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Eskihisar’la Darıca sahili yılsonunda birleştireceğiz. Parkımıza adını veren Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu’nu da rahmet ve minnetle anıyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu topraklar için yaşamını yitirmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” Konuşmaların ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla program sona erdi. HABER: KÜBRA AKABALI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Darıca Millet Bahçesi’nin birinci etabı olan Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı’nın çalışmalarını tamamladığı Darıca Millet Bahçesi’nin açılışını bugün gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Burayı Eskihisar’la birleştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Eskihisar’la Darıca sahili yılsonunda birleştireceğiz “dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun çalışmalar sonunda Darıca’ya kazandırdığı Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu 1. Etabı,  sosyal donatıları, bisiklet yolları, yeşil alanları ve plajlarıyla vatandaşların hizmetine açıldı. Gerçekleşen açılış programına Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, STK temsilcileri birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

TAMAMINI AÇACAĞIZ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından selamlama konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “3. Yıldönümü münasebetiyle 15 Temmuz’da aramızdan ayrılan başta Edip Zengin olmak üzere tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Bugün içinde bulunduğumuz alanın halka arza edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum 960 dönümlük alanın ilk etabını açıyoruz. Darıca’mızın geleceği ile alakalı en önemli projelerimizden biri. Görev süremiz boyunca bu alanın tamamını halkımızın kullanımına açacağımızı beyan ediyorum” dedi. 

MUHTEŞEM ALAN

Başkan Bıyık’ın ardından konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Burası yaklaşık bin dönümlük bir alan. Bu parkın hayata geçmesinde emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Burası muhteşem bir alan, sadece birinci etabın tanıtımını yapıyoruz. Çocuklarımız için çalışmaya devam ediyoruz, yaptığımız her şey geleceğimiz için. İnşallah onların yüzleri hep gülsün, biz onlar için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Burada çok güzel bisiklet yolları ve yürüyüş yolları mevcut. Bu parkta ne çocuklarımız ne de engelli kardeşlerimiz unutuldu. 

ESKİHİSAR VE DARICA BİRLEŞECEK

Tamamlanacak eksiklikler var iki tane plaj alanları var ama denize girmek tehlikelidir yazıyor. Orada bir cankurtaran ekibi yok. Bunun için de gerekli talimatı verdim. Sahil bandında da duba sistemiyle kontrol edilmesinin ardından yasak kalkacak ve denize girmeye elverişli olacak. Burayı Eskihisar’la birleştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Eskihisar’la Darıca sahili yılsonunda birleştireceğiz. Parkımıza adını veren Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu’nu da rahmet ve minnetle anıyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu topraklar için yaşamını yitirmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” Konuşmaların ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla program sona erdi.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.