‘Eskimeyen İnsanlar’ Darıca’da Buluştu

Darıca 03.01.2018 - 15:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘Eskimeyen İnsanlar’ Darıca’da Buluştu

‘Eskimeyen İnsanlar’ Darıca’da Buluştu

Bayramoğlu Paradise İsland Oteli Yetkilisi Murat Kaya’nın evsahipliğinde, yeniden yapılmak üzere yıkılan Darıca Hikmet Memduh Kızılağaç huzurevimizde kalanlardan çevre il ve ilçelerdeki tesislere nakledilen büyükler ile “Hoş geldin Yeni Yıl” konseptli bir yemek-eğlence düzenlenfi. Dönem dönem, çeşitli etkinliklerle Darıca’ya olan özlemlerini bir nebze de olsa gidermeye çalışılan büyüklerin bu güzel gününe; Darıca Kaymakamı  Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın eşleri Teslime Karabacak, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze eski Kaymakamı  Mehmet Aslan ve Eşi Emine Arslan, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Eşi Sevgi Çiler, Gebze Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Kadriye Aydemir, DASİAD Yönetiminden Sayın Ceyda Teomanlı ve Sayın Mukadder Doğanay’da eşlik ettiler.   İBB Kartal Dr.Beşir Akınel Huzurevi ve Tavşancıl Huzurevinde kalan büyükler için Darıca Park AVM sahibi Abdullah Örs ve Gebze Ticaret Odası tarafından hazırlanan hediyeler, tek tek dağıtıldı. Protokol üyelerinin salondan ayrılmasından sonra herkes kendisini çalan canlı müziğin etkisine bırakarak piste çıktı. YAŞ-DER Başkanı Kudret Sekban programla ilgili olarak, "Bu güzel ve anlamlı etkinliğin gerçekleşmesindeki ev sahipliğinden dolayı Paradise İsland Hotel-Murat Kaya’ya, Tatlı-Pastaları ile ağzımızı tatlandıran Koza Gıda’ya, Sembolik olarak kestiğimiz pastayı yollayan Burçin Birdane’ye, Hediyeleri için Darıca Park AVM-Abdullah Örs’e ve Gebze Ticaret Odası-Nail Çiler ve Eşi Sevgi Çiler’e, Ulaşımımızı sağlayan Darıca Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak’a, gün boyu yaptığı sunumları için Gönül Dostumuz Çiler Boylu'ya, Müzikleri ile günümüzü renklendiren Erol Müzik-Erol Güler'e  ve katılımları ile bizleri onurlandıran tüm Protokol Üyelerimiz ile Gönüllülerimize büyüklerimiz adına çok teşekkür ediyoruz." dedi.
‘Eskimeyen İnsanlar’ Darıca’da Buluştu

Bayramoğlu Paradise İsland Oteli Yetkilisi Murat Kaya’nın evsahipliğinde, yeniden yapılmak üzere yıkılan Darıca Hikmet Memduh Kızılağaç huzurevimizde kalanlardan çevre il ve ilçelerdeki tesislere nakledilen büyükler ile “Hoş geldin Yeni Yıl” konseptli bir yemek-eğlence düzenlenfi. Dönem dönem, çeşitli etkinliklerle Darıca’ya olan özlemlerini bir nebze de olsa gidermeye çalışılan büyüklerin bu güzel gününe; Darıca Kaymakamı  Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın eşleri Teslime Karabacak, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze eski Kaymakamı  Mehmet Aslan ve Eşi Emine Arslan, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Eşi Sevgi Çiler, Gebze Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Kadriye Aydemir, DASİAD Yönetiminden Sayın Ceyda Teomanlı ve Sayın Mukadder Doğanay’da eşlik ettiler.

 

İBB Kartal Dr.Beşir Akınel Huzurevi ve Tavşancıl Huzurevinde kalan büyükler için Darıca Park AVM sahibi Abdullah Örs ve Gebze Ticaret Odası tarafından hazırlanan hediyeler, tek tek dağıtıldı. Protokol üyelerinin salondan ayrılmasından sonra herkes kendisini çalan canlı müziğin etkisine bırakarak piste çıktı.

YAŞ-DER Başkanı Kudret Sekban programla ilgili olarak, "Bu güzel ve anlamlı etkinliğin gerçekleşmesindeki ev sahipliğinden dolayı Paradise İsland Hotel-Murat Kaya’ya, Tatlı-Pastaları ile ağzımızı tatlandıran Koza Gıda’ya, Sembolik olarak kestiğimiz pastayı yollayan Burçin Birdane’ye, Hediyeleri için Darıca Park AVM-Abdullah Örs’e ve Gebze Ticaret Odası-Nail Çiler ve Eşi Sevgi Çiler’e, Ulaşımımızı sağlayan Darıca Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak’a, gün boyu yaptığı sunumları için Gönül Dostumuz Çiler Boylu'ya, Müzikleri ile günümüzü renklendiren Erol Müzik-Erol Güler'e  ve katılımları ile bizleri onurlandıran tüm Protokol Üyelerimiz ile Gönüllülerimize büyüklerimiz adına çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.