GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Esnaf Sevinçli

Ekonomi 21.07.2018 - 09:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Esnaf Sevinçli

Bedelli askerlikten yararlanacak gençlerin 28 gün temel askerlik eğitimi alacak olması, esnafta beklenti yarattı. Ankara Maltepe'deki Anadolu Kapalı Çarşısı'nda askeri malzeme satan işyerleri, işlerin daha da hareketlenmesini ümit ediyor. Esnaf Semra Kınalı, "Dışarıdan iç çamaşırı ve çorap alınıyor. Cüzdan, kilit, ortopedik bot tabanlığı gibi malzemeler de alınabiliyor. Tam takım malzemelerin toplam fiyatı 100-200 lirayı buluyor" dedi. Arzu Bal da "Bizden daha çok kişisel bakım ürünleri, kışlık malzemeler, künye gibi ihtiyaçlar ve ilave temel ürünler alınıyor. Fiyatlar 70 ile 150 lira arasında değişiyor" diye konuştu..

Bedelli askerlikten yararlanacak gençlerin 28 gün temel askerlik eğitimi alacak olması, esnafta beklenti yarattı.  Maltepe'deki Anadolu 'nda askeri malzeme satan işyerleri, işlerin daha da hareketlenmesini ümit ediyor.

Esnaf Semra Kınalı, "Dışarıdan iç çamaşırı ve çorap alınıyor. Cüzdan, kilit, ortopedik bot tabanlığı gibi malzemeler de alınabiliyor. Tam takım malzemelerin toplam fiyatı 100-200 lirayı buluyor" dedi. Arzu Bal da "Bizden daha çok kişisel bakım ürünleri, kışlık malzemeler, künye gibi ihtiyaçlar ve ilave temel ürünler alınıyor. Fiyatlar 70 ile 150 lira arasında değişiyor" diye konuştu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.