ESNAFIN BORCU YAPILANDIRILIYOR!

Gebze 02.06.2017 - 15:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ESNAFIN BORCU YAPILANDIRILIYOR!

GEBZE ESNAF VE SANATKARLAR ODASI DUYURDU

7020 Sayılı Bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanunun 4.maddesinin 7.fıkrasına göre; üyelerin odalara 31/03/2017 tarihine kadar olan aidat borçları (icraya verilmiş olanlar dahil) aşağıda açıklandığı şekilde yapılandırılacaktır.6736 sayılı kanun a başvuruda bulunanlar bu kanundan yararlanamayacakladır. Bu nedenle daha önce 6736 sayılı kanuna başvurmuş olanların yapılandırılan borçlarının ilk iki taksitini 31 Mayıs 2017 tarihine kadar ödemeleri gerekmekteydi. Bu tarihe kadar ilk iki taksitini ödemeyen kişilerin yapılandırmaları iptal edilmiş olup, 7020 sayılı kanundan yararlanma olanakları olmadığından borçları yapılandırma öncesindeki tutarları ile ödenecektir. Yararlanmak isteyen üyelerimiz 27/07/2017 tarihine kadar odamıza başvuru yapmaları gerekmektedir.Üyelerin aidatlarına işlemiş olan faiz alınmayacak ve İcraya verilmiş olanların; avukatlık ücreti, icra giderleri, ve gecikme zamları silinecektir. Yasadan istifade etmek isteyip odaya yazılı başvuru yapan borçlu üyelerin ilk taksiti 31/08/2017 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Asi takdirde yapılandırma iptal edilecektir. İsteyen üyelerimiz kredi kartına taksitle ödeyebileceklerdir.
GEBZE ESNAF VE SANATKARLAR ODASI DUYURDU

7020 Sayılı Bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanunun 4.maddesinin 7.fıkrasına göre; üyelerin odalara 31/03/2017 tarihine kadar olan aidat borçları (icraya verilmiş olanlar dahil) aşağıda açıklandığı şekilde yapılandırılacaktır.6736 sayılı kanun a başvuruda bulunanlar bu kanundan yararlanamayacakladır. Bu nedenle daha önce 6736 sayılı kanuna başvurmuş olanların yapılandırılan borçlarının ilk iki taksitini 31 Mayıs 2017 tarihine kadar ödemeleri gerekmekteydi. Bu tarihe kadar ilk iki taksitini ödemeyen kişilerin yapılandırmaları iptal edilmiş olup, 7020 sayılı kanundan yararlanma olanakları olmadığından borçları yapılandırma öncesindeki tutarları ile ödenecektir.

Yararlanmak isteyen üyelerimiz 27/07/2017 tarihine kadar odamıza başvuru yapmaları gerekmektedir.Üyelerin aidatlarına işlemiş olan faiz alınmayacak ve İcraya verilmiş olanların; avukatlık ücreti, icra giderleri, ve gecikme zamları silinecektir.

Yasadan istifade etmek isteyip odaya yazılı başvuru yapan borçlu üyelerin ilk taksiti 31/08/2017 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Asi takdirde yapılandırma iptal edilecektir. İsteyen üyelerimiz kredi kartına taksitle ödeyebileceklerdir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.