Esnafa işsizlik maaşı geliyor.

Ekonomi 24.12.2016 - 08:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Esnafa işsizlik maaşı geliyor.

Esnafın gözü Başbakan Binali Yıldırım'da. Esnaf Fonu'nun alt yapısı büyük oranda tamamlandı. İŞKUR'un İşsizlik Fonu'ndaki tecrübesinden yararlanılarak hazırlanan Esnaf Fonu'nda, esnafın ve devletin katkı vereceği bir sistem üzerinde yoğunlaşıldı. Esnafın iflas etmesi veya dükkanını kapatması halinde, yeni bir işyeri açana kadar mağdur olmamasını amaçlayan fonun önümüzdeki günlerde Başbakan Binali Yıldırım tarafından kamuoyuna tanıtılması bekleniyor..

Esnafın gözü Başbakan Binali Yıldırım'da.  Fonu'nun alt yapısı büyük oranda tamamlandı. İŞKUR'un İşsizlik Fonu'ndaki tecrübesinden yararlanılarak hazırlanan Esnaf Fonu'nda, esnafın ve devletin katkı vereceği bir sistem üzerinde yoğunlaşıldı. Esnafın iflas etmesi veya dükkanını kapatması halinde, yeni bir işyeri açana kadar mağdur olmamasını amaçlayan fonun önümüzdeki günlerde Başbakan Binali Yıldırım tarafından kamuoyuna tanıtılması bekleniyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.