Esnafa kredi desteği

17.03.2016 - 08:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Esnafa kredi desteği

Terör mağduru ya da afetzede esnaf, daha önce KOSGEB desteklerinden yararlanmış olsa dahi makine, ekipman ve demirbaş alımları ile işyeri modernizasyonunun karşılanması amacıyla 30 bin liraya kadar sıfır faizli kredi kullanabilecek. Türkiye Halk Bankası'nca esnafve sanatkarlara kredi kullandırılmasına dair Bakanlar Kurulu kararında değişiklik yapılması hakkında karar, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Terör mağduru ya da afetzede esnaf, daha önce KOSGEB desteklerinden yararlanmış olsa dahi makine, ekipman ve demirbaş alımları ile işyeri modernizasyonunun karşılanması amacıyla 30 bin liraya kadar sıfır faizli kredi kullanabilecek. Türkiye Halk Bankası'nca ve sanatkarlara kredi kullandırılmasına dair Bakanlar Kurulu kararında değişiklik yapılması hakkında karar, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.